Yeni Neva Fragmanı Yayınlandı

Tunay Şahin 8.06.2024 - 00:33
Neva'nın yeni fragmanı yayınlandı. Alba ve kurt yavrusunun duygusal yolculuğu, oyuncuları 2024'te Switch'e gelecek aksiyon macerasına davet ediyor.

Neva yeterince çabuk gelemez. Büyük beğeni toplayan GRIS'in arkasındaki vizyoner ekipten gelen Neva, oyuncuları duygusal bir aksiyon macerasına davet ediyor. Bugün, oyunun ilerleyişini gösteren yeni bir fragman yayınlandı.

Neva'nın Yeni Fragmanı Yayınlandı: Duygu Yüklü Bir Aksiyon Macerası

Neva, karanlık güçlerle travmatik bir karşılaşmanın ardından meraklı bir kurt yavrusuna bağlanan genç bir kadın olan Alba'nın hikayesini anlatıyor. Birlikte, zamanla çürüyen ve tehlikeli hale gelen bir dünyada hayatta kalma mücadelesi verecekler.

Alba ve kurt yavrusu arasındaki ilişki, zamanla gelişecek ve tehlikeli durumlarla başa çıkmak için birbirlerine destek olacaklar. Kurt, asi bir yavrudan kendi kimliğini arayan heybetli bir yetişkine dönüşecek, bu süreçte Alba'nın sevgisi ve bağlılıkları sınanacak.

Lanetli dünya onları tehdit ederken, Alba ve cesur yoldaşı, hayatta kalmak ve birlikte yeni bir yuva kurmak için ellerinden geleni yapacaklar.

Neva, 2024'te Switch platformunda oyuncularla buluşacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2024 08:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2024 11:36
Alba ve Kurt mu? Bu bana birilerini anımsattı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Neva Fragmanı Yayınlandı
İlginizi Çekebilir