Star Wars Başa Dönüyor: Mace Windu - Jango Fett

Murat Olcan 18.10.2023 - 18:48
Marvel Comics iki yeni seri için Star Wars'un geçmişine geri dönüyor. Mace Windu ve Jango Fett serileri duyuruldu.

Star Wars, hayranların en sevdiği karakterler olan Jedi Ustası Mace Windu ve ödül avcısı Jango Fett'e odaklanan iki seriyle prequel üçlemesi dönemine geri dönüyor. Marvel tarafından yayınlanacak olan bu yeni mini seriler, New York Comic Con'daki Lucasfilm panelinde, Dark Horse Comics tarafından yayınlanan Obi-Wan Kenobi ve Qui-Gon Jinn'in başrolde olduğu her yaşa uygun çizgi romanlar ve Marvel'in Star Wars: The High Republic'in III. aşamasına girişi de dahil olmak üzere yakında çıkacak diğer başlıklarla birlikte duyuruldu. Marvel ayrıca Timothy Zahn'ın Thrawn adlı romanını da uyarlayacak: Klon Savaşları sırasında Thrawn'ın Anakin Skywalker ile bir araya gelmesini konu alan Alliances adlı romanını da çizgi roman formuna uyarlayacak.

Star Wars Mace Windu ve Jango Fett Serilerini Duyurdu

Ocak ayında başlayacak olan Mace Windu mini serisini Mark Bernardin yazıyor. Panelde Mateus Manhanini'nin Star Wars: Mace Windu #1'in kapağı gösterildi, ancak seriyi kimin çizdiğinden bahsedilmedi. Bu, 2017 yılında yazar Matthew Owens ve sanatçı Denys Cowan tarafından "Cumhuriyetin Jedi'ı" alt başlığıyla başlatılan seriden sonra Marvel'in ikinci Mace Windu mini serisi.

Star Wars Mace Windu, Jango Fett ve Thrawn Alliances

Star Wars Mace Windu ve Jango Fett

Jango Fett serisi, yakında sona erecek olan Star Wars: Bounty Hunters serisini yazan yazar Ethan Sacks'ın bir sonraki Star Wars projesi. Yeni Jango Fett mini dizisi Mart ayında yayınlanacak. Yine kimse serinin iç çizerinin adını vermedi ama Leinil Francis Yu'nun Star Wars: Jango Fett #1 kapağı gösterildi.

Zahn, daha önce Zahn'ın 2017 tarihli Thrawn romanını uyarlayan Jody Houser ile Marvel'ın Thrawn uyarlamasında yeniden bir araya gelecek: Alliances uyarlamasında yeniden bir araya gelecek. Panelde uyarlamanın çizerinin adı verilmedi (Marvel'ın önceki Thrawn uyarlamasını Luke Ross kaleme almıştı), ancak ilk sayının kapağını Rod Reis hazırladı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 18:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2023 19:34
Mace Windu için güzel bir senaryo bekliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2023 19:19
Peki oyunları hakkında bilgi var mı? Bir tanesinin bu sene çıkacağı söyleniyordu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars Başa Dönüyor: Mace Windu - Jango Fett
İlginizi Çekebilir