Sonic X Shadow Generations Çıkış Tarihi

Tunay Şahin 8.06.2024 - 01:37
Sonic X Shadow Generations çıkış tarihi, SEGA tarafından duyuruldu. Oyun 25 Ekim'de piyasaya sürülecek ve Sonic ve Shadow'un maceralarına katılacağız.

Bu yılın başlarında duyurulmasının ardından SEGA, Sonic X Shadow Generations çıkış tarihi onayladı. Oyun, 25 Ekim'de piyasaya sürülecek, ancak Dijital Deluxe sürümünü önceden sipariş edenler 22 Ekim'den itibaren üç gün erken erişim hakkı elde edecekler. Sonic X Shadow Generations'ın dijital deluxe sürümü, Shadow için başka bir seviye de dahil olmak üzere kış aylarında piyasaya sürülecek, beceri puanları ve dijital soundtrack ve artbook'u içerecek.

Sonic X Shadow Generations: Çıkış Tarihi ve Özellikler

Yeni bir hikaye kampanyasında Shadow the Hedgehog olarak oynayabileceğiniz Sonic X Shadow Generations, Ultimate Life Form için yepyeni güçler içeren bir deneyim sunuyor. Ayrıca, 2011 yapımı Sonic Generations'ın bir remasterı da mevcut; modern ve klasik Sonic'in 2D ve 3D aşamalarının karışımı için bir araya geliyor.

Sonic X Shadow Generations, PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch ve PC'de bulunabilir. Oyun, hem Sonic hem de Shadow hayranlarını heyecanlandıracak bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2024 12:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic X Shadow Generations Çıkış Tarihi
İlginizi Çekebilir