Marvel Star Wars Yoda çizgi roman serisini duyurdu

Murathan Özlü 30.05.2022 - 11:05
Marvel Star Wars Yoda serisi üzerinde çalışıyor, Jedi ustasının hayatı 10 ciltte anlatılacak

Marvel Star Wars Yoda çizgi roman serisini duyurdu. Star Wars'un ikonik Jedi Ustası Yoda'nın,  Dagobah gezegeninde gizlenirken geçmişiyle nasıl yüzleştiğini 10 ciltte anlatacak. Yoda'nın tüzlerce yıllık ömründe  şahit olduğu olaylar, 3 ana kısma ayrılacak, Yoda'nın hayatındaki 3 farklı döneme yoğunlaşan bu kısımların da her biri 3 farklı ekip tarafından hazırlanacak. Marvel'ın, Usta Yoda'yı hakkıyla anlatmak için çaba göstereceği aşikar.

Marvel Star Wars Yoda çizgi roman serisi geliyor

Star Wars: Yoda, yazar Cavan Scott ve çizer Nico Leon'un Star Wars: High Republic dönemini ele alacak. Bu ikiliyi, yazar ekibinden  Jody Houser ve  Marc Guggenheim, çizer olarak ise Luke Ross ve Alessandro Miracolo takip edecek. Çizgi roman hikayesinin ikinci ve üçüncü kısımları Klon Savaşları sırasında geçecek.

Marvel Star Wars Yoda
Marvel, Yoda'yı konu alacak ilk çizgi roman serisinin "Jedi Ustası'nın hayatının bilinmeyen yönleri ve en başından beri gizem dolu olan bu karaktere yeni ışık tutacak detaylar" barındıracağını ifade etmiş. Marvel Baş Editörü Mark Paniccia ise, Star Wars çizgi romanları üzerinde çalışmaya başladığından beri Yoda'yı konu alan bir çizgi roman üzerinde çalışmayı iple çektiğini ifade etmiş.

Star Wars için oldukça hareketli bir hafta oluyor. Star Wars Celebration sırasında, Star Wars Jedi: Survivor oyunu dahil olmak üzere bir dolu proje duyuruldu.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 13:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2022 11:55
etinden suyundan kemiğinden kanından dışkısından yararlanalım...
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2022 18:00
?? Star Wars zaten çizgi roman ve kitapları olan bir marka arkadaş. Sanki ilk defa yapılan birşeymiş gibi saçma sapan yorum yapmışsın
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel Star Wars Yoda çizgi roman serisini duyurdu
İlginizi Çekebilir