Fantastik Dörtlü Çekimleri Başlıyor

Tunay Şahin 26.06.2024 - 19:48
Marvel Stüdyoları'ndan Kevin Feige, Fantastik Dörtlü filminin çekimlerinin 29 Temmuz'da başlayacağını duyurdu.

Marvel Stüdyoları'ndan Kevin Feige, büyük beğeni toplayan Fantastik Dörtlü filminin çekimlerinin beklenenden daha erken, 29 Temmuz'da başlayacağını duyurdu. Açıklama, Marvel'ın resmi podcast'inde yapıldı. MCU'nun baş mimarı, San Diego Comic-Con'un hemen ardından başlayacak olan çekimler hakkında bilgi verdi. Yönetmen Matt Shakman liderliğindeki bu yeni film, bu yaz hayranlarla buluşacak.

Marvel Duyurdu: Fantastik Dörtlü Çekimleri Başlıyor

Feige, "Yönetmenimiz Matt Shakman çoktan Londra'ya taşındı ve Temmuz sonunda çekimlere başlıyoruz" diyerek ekledi: "Komik bir hikaye, Comic-Con'dan sonraki Pazartesi çekime başlıyoruz. Fantastik Dörtlü'nün çekimlerine de ertesi gün başlıyoruz. Son derece heyecanlıyım çünkü bu karakterler Marvel Evreni'nin temel taşları, efsanevi sütunları ve daha önce Doctor Strange in the Multiverse of Madness ve birkaç eğlenceli tanıtım dışında, bu filmi yaptığımız şekilde, hiçbir zaman önemli bir şekilde oynama ya da keşfetme şansımız olmadı. Bu yüzden son derece heyecanlıyım."

Marvel Duyurdu: Fantastik Dörtlü Çekimleri Başlıyor

Bu yeni yapım, Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bacharach ve Joseph Quinn gibi isimleri bir araya getiriyor. Filmin detayları arasında, Marvel Evreni'nde önemli roller üstlenmesi beklenen Galactus ve Doctor Doom gibi Marvel Kötülerinin varlığına dair söylentiler de sosyal medyada yoğun ilgi görüyor.

Marvel, Fantastik Dörtlü ile ilgili daha fazla bilgi ve gelişmeyi yakında paylaşacak. Filmin, Marvel çizgi romanlarının 50 yıldan fazla süren mirasını yansıtacak şekilde, MCU'nun geleceğinde önemli bir yer tutması bekleniyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2024 14:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2024 00:56
Keşke azalarsak bitsen be marvel, şu dandik fantastik kardeşlerin kaçıncı flmi bu ya tutmuyor işte abi taş adam,uzayan adam yanan adam, telepat kadın şu karakterin neresinden tutsan elinde kalıyor bırak çizgi romanda kalsın yok illa beyaz perdeye uyarlanacak.Bazı karakterlerin dandik işte bu yani.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fantastik Dörtlü Çekimleri Başlıyor
İlginizi Çekebilir