Yüzüklerin Efendisi dizisine yeni bir başrol oyuncusu katıldı

Ersin Kılıç 4.03.2020 - 14:10
Çekimleri başlayan dizinin kadrosu genişlemeye devam ediyor. Maxim Baldry dizinin ana oyuncu kadrosuna katılmış durumda.

Tek Yüzük hikayesine gönül vermiş olanların büyük bir merakla beklediği Yüzüklerin Efendisi dizisi için yeni bir oyuncu haberi daha geldi. Öncelikle dedikodular ile ortaya çıkan fakat daha sonra doğrulanan bu habere göre Maxim Baldry, dizinin başrol oyuncularından biri olarak kadroya katıldı.

Yüzüklerin Efendisi dizisine yeni bir başrol oyuncusu katıldı

Amazon prime üzerinden yayınlanacak olan dizi kadrosuna katılan Maxim Baldry'nin aslında daha önce çok önemli projesi bulunmuyor. İrili ufaklı bazı dizilerde yer alan aktörün en bilinen işleri ise HBO'da yayınlanan Years in years dizisi ile birlikte sinemalarda boy gösteren Last Christmass filmi oluyor. Yüzüklerin Efendisi dizisinde ana rollerden birini üstleneceği belirtilen 1996 doğumlu Maxim Baldry'nin muhtemelen çıkış projelerinden birisi de bu dizi olacak. Seri için daha önce açıklanan diğer oyuncularında olduğu gibi Maxim Baldry'nin de hangi rolü üstleneceği henüz açıklanmadı

Yüzüklerin Efendisi dizisine yeni bir başrol oyuncusu katıldı

Çekimleri yeni Zelanda'da başlayan Yüzüklerin Efendisi dizisi için daha önce Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers ve Daniel Weyman gibi isimler açıklanmıştı. 

İlk sezonu 8 bölüm sürecek olan Yüzüklerin Efendisi dizisinin yayın tarihi belli olmasa da bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor. Oldukça yüksek bir bütçeye sahip olan dizinin İkinci çağ'ın sonlarında geçeceği de daha önce açıklanmıştı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yüzüklerin Efendisi dizisine yeni bir başrol oyuncusu katıldı
İlginizi Çekebilir