YouTuber anne, çocuklarına işkence ettiği için tutuklandı

Furkan Güler 21.03.2019 - 11:49
YouTuber'ın annenin yaptıkları 'yok artık' dedirtiyor.

Dünyanın en çok takip edilen sitelerinden bir tanesi olan YouTube'da yine ilginç bir olay yaşandı. Ortaya çıkan yeni habere göre ABD'nin Arizona eyaletinde yaşayan Machelle Hackney'nin evine ihbar sonrasında baskın yapıldığında çocukların gardıroplara kilitlendiği, susuz ve aç bırakıldığı ortaya çıktı. Ancak kendisi YouTube'da küçük yaştaki çocuklara yayın yaptığı için bu durum olduğundan daha ironik bir hale geldi. Fantastic Adventures kanalında 7 evlatlık çocuğuyla birlikte küçük çocuklar için videolar çeken Hackney, YouTube'da kısa sürede büyük bir başarı elde etmişti.

YouTuber anne gözaltına alındı

Polisin evde yaptığı aramalar sonucunda biber gazı, güvenlik kilidi olan bir dolap ve içerisinde mobilyalar, giysiler, battaniyeler, oyuncakların bulunduğu bir oda ortaya çıktı. Baskından sonra çocuklar, biber gazına maruz kaldıklarını ve dövüldüklerini açıkladı. Diğer bir yandan baskında görev alan bir polis, kurtarılan bir çocuğun aralıksız 20 dakika boyunca su içtiğini açıkladı.

İlgili YouTube kanalının yetkililer tarafından kapatıldığı ve videoların kaldırıldığı söyleniyor. Çocukları sadece bir YouTube kanalı için istismar eden ve işkence yapan Hackney'in ise ağır bir ceza alacağı tahmin edilmekte.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 18:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
YouTuber anne, çocuklarına işkence ettiği için tutuklandı
İlginizi Çekebilir