Yeni Karate Kid Filmi Başrol Oyuncusu Olabilirsiniz

Tunay Şahin 22.11.2023 - 13:21
Jackie Chan ve Ralph Macchio, yeni Karate Kid filmi İçin dünya çapında oyuncu seçmelerini başlattı. Türk oyuncular da filmde rol alabilmek için başvurabilir.

Usta oyuncular Jackie Chan ve Ralph Macchio, merakla beklenen yeni Karate Kid filmi için oyuncu seçimlerinin başladığını duyurdu. Paylaşılan bir videoda, Karate Kid karakterini canlandıracak oyuncunun dünya çapında bir seçme süreciyle belirleneceği açıklandı. Bu duyuru, Türkiye'den yetenekli oyuncular için büyük bir fırsat sunuyor.

Yeni Karate Kid Filmi Türk Oyunculara Fırsat Sunuyor

Filmde rol almak isteyen Türk oyuncular, yeteneklerini sergiledikleri bir videoyu Jackie Chan ve Ralph Macchio ile paylaşabilecekler. Bu sayede, Karate Kid gibi ikonik bir karakteri canlandırma şansı yakalamak için dünya çapında bir yarışa katılma imkanı bulacaklar.

Yeni Karate Kid Filmi Türk Oyunculara Fırsat Sunuyor

Yeni Karate Kid filmi oyuncusunu ararken eski ustaları da anmak lazım

Başvuruyu buradan gerçekleştirebilirsiniz. Her ne kadar videoda "Bir sonraki Karate Kid'i arıyoruz" dense de şu an başvuru sayfasında sadece Çinli ya da Çin kökenli karakter ilanı bulunuyor. Kimbilir, belki de ilanlar zamanla açılacaktır.

Seçmelerin nasıl yürütüleceği ve başvuru süreci ile ilgili detaylar henüz paylaşılmadı, ancak bu fırsatın pek çok genç ve yetenekli oyuncu için kariyerlerinde bir dönüm noktası olabileceği kesin. Türkiye'den katılım göstermek isteyen oyuncuların, seçmelere katılmak için gereken bilgileri ve başvuru koşullarını takip etmelerini öneriyoruz.

Jackie Chan ve Ralph Macchio'nun bu girişimi, dünya çapında bir yetenek avı olarak görülüyor ve Karate Kid serisinin yeni filminde kimin başrolü üstleneceği konusunda büyük bir merak uyandırıyor. Bu seçmeler, Karate Kid serisinin uzun süredir devam eden mirasını yeni bir nesille buluşturmayı amaçlıyor ve Türk oyuncular için eşsiz bir fırsat.

İlginizi Çekebilir: Karate Kid efsanesi 34 yıl sonra Cobra Kai ile devam ediyor

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 13:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.11.2023 13:52
havada uçan tekmeli yumruklu döner tekmeli kafa atabiliyorum
hemen başvurdum inşallah burda yaptığım kariyer ile batman rölü için dublör olabilirim
sanıyorum o zaman türk kızlarıyle flörtleşebilecek kriterleri sağlayabilirim.
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2024 19:37
İngilis dilini full bilmen lazım
MK Okuru
MK Okuru 24.11.2023 22:21
Yiğenim belki de bunları yaptığın için seninle konuşmak istemiyorlardır. Kadınların neredeyse tamamı şiddetin her türlüsüne karşıdır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Karate Kid Filmi Başrol Oyuncusu Olabilirsiniz
İlginizi Çekebilir