Xbox Store arayüzü büyük oranda değişiyor

Ersin Kılıç 5.08.2020 - 12:27
Microsoft yaptığı açıklama ile Xbox konsollarındaki market olan Xbox Store arayüzünde önemli ve büyük değişikliklerin yapılacağını duyurdu.

Microsoft en çok önem verdiği noktalardan biri olan arayüz ile ilgili yeniliklere gidileceğini ve Xbox Store arayüzünde sonbahar aylarında önemli değişiklikler yapılacağını duyurdu. İlk Xbox konsolundan beri arayüz konusundan çok iyi işler çıkaran firma, yapılacak değişiklikler ile ilgili birkaç gündür kısa kısa videolar ile kullanıcılarının yorumlarını da almaya devam ediyor.

Xbox Store arayüzü büyük oranda değişiyor

Yeni mağaza arayüzünde hıza odaklanacaklarını duyuran Microsoft, ayrıca mağaza içerisindeki dolaşımın daha kolay ve sade bir yapıda olacağını da belirtti. Mağazada gezmek, istediğiniz içeriğe ulaşmak ve satın alma işlemleri daha akıcı bir hale getirilirken aynı zamanda filtremeleme ve Steam'dekine benzer bir istek listesinin de Xbox Store mağazasına ekleneceği açıklandı.

"Tipik bir uygulama güncellemesinden ziyade çok daha fazlasını sunacağımız Microsoft Store güncellemesinde her zamankinden hızlı, daha güvenli ve kullanımı kolay olacak şekilde bir oluşuma gidiyoruz" açıklaması ile birlikte yapılacak güncelleme ile ilgili şu ifadelere de yer verilmiş.

"Yapılacak güncellemede ki hedefimiz herkesi kapsayıcı, sezgisel bir deneyim sunmak ve favori oyunlarınızı, uygulamalarınızı, filmlerinizi ya da TV serilerinizi bulmayı her zamankinden kolay bir hale getirmekte kararlıyız. Bu tamamen yeniden tasarlanmış bir sistemi kapsıyor ve alışveriş deneyiminizde hızlı bir şekilde aradığınızı bulmanıza olanak sağlayacak."

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2020 02:29
Xbox store satın alma değil - alamama, satılanı tanıtamama, ne gerek var kapat yorma kendini üzerine uzmandır böyle bir buluş ve beceri üzerine akademik incelemeler tezler doktoralar yapılmalıdır, acık rakiplerine baksa işi çözecek ama nerdeee
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2020 11:51
Ömründe Xbox Store kullandığına emin misin? Şu anda açık ara en gelişmiş hizmeti oyunculara sunuyorlar. Fanboyluğun lüzumu yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2020 01:45
bu adamların ara yüzden anladığını söylemek mümkün diil inşallah biraz ps4 e yakın bi menü yaparlarda kullanıcıları rahat eder.tahminimce o karmakarışık sistemi dahada karışık ve daha içinden çıkılamaz hale getircekler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2020 22:14
onu bunu bırakında windows phone çıkarın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2020 17:31
12 teraflops asla yenilikçi devrimsel grafikler veremiyecek
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2020 12:58
Zaten mükemmel olan arayüzün Uzay Teknolojisi seviyesine çıkarılması.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Store arayüzü büyük oranda değişiyor
İlginizi Çekebilir