Xbox Series X seri üretime tamamen hazır

Mahmut Sever 19.05.2020 - 11:21
Microsoft Gaming başkan yardımcısı Phil Spencer, Xbox Series X'in tüm aşamaları tamamlayarak seri üretime tamamen hazır hale geldiğini söyledi.

Microsoft Gaming'in başkan yardımcısı olan aynı zamanda Xbox'un baş sorumlusu Phil Spencer, Xbox Series X'in seri üretime geçmesi için tüm aşamaları tamamladığını ve %100 hazır olduğunu belirtti. Cihazın seri üretime geçmesi için tamamen hazır olduğunu belirten Spencer piyasaya sunmak için sizden daha sabırsızız sözlerini de ekledi. Phil Spencer cihazın üzerinde şuan da yeni oyunlar denendiğini ve oyunların Xbox Series X'e optimize edilmesinin sağlandığı söyledi.  Cihazın piyasaya sunulma tarihine kadar konsol üzerinde yeni teknolojilerin de test edileceği belirtildi.

Xbox Series X seri üretime tamamen hazır

Microsoft, Xbox Series X için ilk etapta fazla oyun veremeyeceklerini söylemişti ancak  Spencer Xbox ekibinin tamamı bu durumu en aza indirebilmek için çok çalıştıklarını ekledi. Yeni nesil Xbox için çok yakında yeni bilgiler paylaşılacak ve yeni nesilde işlerin nasıl ilerlediği gözler önüne serilecek. Spencer, Xbox Series X üzerinde Xbox tarihini çok daha önemli bir hale getirecek projeler için çalıştıklarını bu projelerin taslakları ve patentlerinin de yakın bir zamanda paylaşılacağı söylendi.

Söylenene göre eski nesillerde olan sorunların Xbox Series X'de olmaması için Xbox ekibi kullanıcılar tarafından yapılan geri bildirimlere çok daha fazla önem verecek. Bunun için ise özel bir ekip oluşturulduğu da eklendi. Xbox Series X'in planan çıkış tarihinde bir değişiklik olmayacak ve 2020 tatil sezonda piyasaya sunulacak. 

Xbox Series X seri üretime tamamen hazır

Phil Spencer, Xbox Series X'de bulunacak oyunların ve konsolun lansman etkinliklerini yapmakta zorlanacaklarını ancak en iyisini yapmak için kollarını sıvadıklarını söyledi. Covid-19 sebebiyle tüm lansmanların dijital olarak sosyal medya hesapları üzerinden yapılacağı belirtildi. Xbox'ın yapılacak olan lansmanlarında kullanıcıların bilmediği ancak değişime uğranan bir takım şeyler olduğu yine Spencer tarafından eklendi. Görünen o ki Microsoft belli yerlerde kısıtlamaya gitmiş ve ekibin planlarına kısıtlama getirmiş. 

Phil Spencer'ın açıklamarına göre yeni nesil de Xbox, Sony için büyük bir rakip olacak gibi duruyor. Xbox Series X'in tam çıkış tarihi ve fiyatlandırması hakkında henüz bir açıklama yok ancak yakında olacak olan etkinlikte bu bilgiler paylaşılması bekleniyor.  

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 03:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
burak_55
burak_55 19.05.2020 21:22
Phil Spencer, Xbox Series X'in tüm aşamaları tamamlayarak seri üretime tamamen hazır hale geldiğini söyledi

 Phil Spencer, Xbox Series X'in seri üretime geçmesi için tüm aşamaları tamamladığını ve %100 hazır olduğunu belirtti. 

Cihazın seri üretime geçmesi için tamamen hazır olduğunu belirten Spencer piyasaya sunmak için sizden daha sabırsızız 

Xbox Series X seri üretime tamamen hazır

Diyecek bişey bulamıyorum
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2020 10:13
Sen sus zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2020 22:36
Real life gameplay olmadığı sürece konsol artık alınmaz 8 bin tl olması artık kesin gözüyle bakılan konsollardan oyun değil REAL sunum beklenir...ama para için cilalı konsolla olmaz bu işler çizgi film animasyonlarıyla hiç olmaz millet 30 senedir çözünürlüğe şahit oluyo gerçekçiliğe değil...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Series X seri üretime tamamen hazır
İlginizi Çekebilir