Xbox Series X etkinliğinin tarihi nihayet duyuruldu

Alparslan Gürlek 7.07.2020 - 00:08
Xbox Series X için çıkacak oyunların tanıtılacağı etkinlik tarihi netleşti. Summer Game Fest sırasında Microsoft yeni oyunlarını tanıtacak.

Microsoft tarafından yeni nesil konsol Xbox Series X için gelecek oyunların tanıtılacağı etkinliğin tarihi nihayet belli oldu. Merakla beklenen oyunların da yer alacağı gösterimin tarihi sosyal medya üzerinden duyuruldu.

Microsoft Xbox Series X etkinliğinin tarihini duyurdu

Bugün Microsoft sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı bir duyuruyla bekleyenleri sevindirdi. Merakla beklenen Xbox Series X oyunlarının gösterileceği etkinlik tarihi nihayet belli oldu. Aralarında Halo Infinite gibi beklenen oyunların bulunacağı gösterim 23 Temmuz TSI 19:00'da yapılacak.

Microsoft tarafından yapılacak etkinliği YouTube ve Twitch platformları üzerinden canlı yayın akışı olarak izleyebileceksiniz. Etkinliğin Summer Game Fest yapıldığı sırada yapılacağını bildirmek lazım. Temmuz 21-27 tarihleri arasında yer alacak gösterimlerin ikinci gününde yeni konsol için gelecek oyunları görebileceğiz. Ayrıca etkinliğin sunumunu da etkinliklerin sevilen ismi Geoff Keighley yapacak.

Xbox Series X etkinliğinin tarihi nihayet duyuruldu

Microsoft'un önceden belirttiği gibi öncelik yeni nesil konsolları için gelecek birinci parti oyunlarda olacak. Yani XSX, Xbox One ve PC için gelecek oyunların yoğun olarak gösterileceği bir sunum yapılacak. Küçük kuşlar ise etkinlikte Assassin's Creed Valhalla oyununu görebileceğimizi söylüyor.

Gösterimin önemi Microsoft'un Sony tarafına vereceği ilk cevap olmasında yatıyor. Sony'nin PlayStation 5 tasarımı ve çıkacak bomba oyunlardan bazılarıyla oyuncuları büyülemesinin ardından XSX için beklenti büyüdü. Halo Infinite oynanışının gösterileceğini biliyoruz ve Ninja Theory, Obsidian, Playground Games, The Initiative gibi Microsoft stüdyolarından da duyurular bekleniyor.

Bir ihtimal ise Microsoft'un yeni konsolu için planladığı daha ucuz sürümünün söylentileri hakkında. Xbox Lockhart isminin verildiği söylenilen sürüm hakkında Microsoft tarafından bir açıklama yapılması mümkün. İki yeni nesil konsol için fiyatlar daha gizemini korusa da Xbox tarafı için çıkan bu söylentiler dahi bizim için umut verici. Çünkü fiyatlar hepimizi yeni nesil konsollardan korkar hale getirdi.

Son olarak özetleyerek üzerinden geçelim, Xbox Series X için çıkacak öncelikle birinci parti oyunların tanıtılacağı etkinlik tarihi netleşti. Etkinlik 23 Temmuz Türkiye saati ile 19:00 tarihinde yapılacak. Söylentileri dolaşan daha ucuz bir XSX sürümü için bilgi alabiliriz ve etkinlikte Assassin's Creed Valhalla'yı görmemiz mümkün. Etkinliği YouTube ve Twitch üzerinden izleyebileceksiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2020 19:40
Halo Xbox'ın anlamı ve benim en sevdiğim oyun çıkta bi endamını görsünler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2020 03:12
Ac valhalla zaten sızdı gördük koskoca xbox etkinliğinde tek merak ettiğiniz ac mi yani halo infinite bekliyoruz biz reis
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2020 16:35
Gördüğün video ta yapım aşamasındaki video. Oyunun son hali nasıl onu biliyon mu?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Series X etkinliğinin tarihi nihayet duyuruldu
İlginizi Çekebilir