World of Warcraft: Battle for Azeroth'un yeni fragmanı süper

Furkan Güler 2.11.2018 - 22:05
Çarşı karıştı!

World of Warcraft'ın son ek paketi olan Battle for Azeroth ile birlikte oyuncuları oldukça heyecanlandıran Blizzard, maalesef içerik anlamında kitlesini pek fazla memnun edememişti. Mekaniksel anlamda da sıkıntıları bulunan yeni ek paketi düzelteceğine dair söz veren Blizzard, Blizzcon etkinliğinde World of Warcraft: Battle for Azeroth için yeni bir fragman yayınladı. Son olarak Alliance tarafına ağıt darbeler veren Slyvanas, Horde tarafında ayrışmalara neden olmuştu. Alliance tarafının eline düşen eski Horde askeri Saurfang ise Alliance Kralı Anduin'in canını bağışlamıştı. 

World of Warcraft: Battle for Azeroth için yeni fragman yayınlandı

Daha sonrasında Alliance'ın zindanlarına atılan Saurfang'i fragmanda taraf değiştirirken görüyoruz. Slyvanas'ın, Horde için yaptıklarını yanlış bulan ve Slyvanas'ı devirmesi için Anduin'e yardım eden Saurfang, muhtemelen Horde tarafına büyük zararlar verecek. Çoğu oyuncu ise Slyvanas'ın, bu ek paket sonunda öleceğini düşünüyor. Hikaye tarafını toparlayan Blizzard, umarız oynanış anlamında da World of Warcraft'ı toparlamayı başarır.

Son olarak fragmanda Alliance birliklerinin büyük bir savaş için hazırlandığını görüyoruz. Muhtemelen bir sonraki güncellemede yine büyük bir savaş göreceğiz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2018 13:21
2005 ten beri wow oynayıp hikaye serilerini ilgiyle takip ettim draneilerin uzay macerası kadar saçma bi bölüm daha gelmez ve unutulup gider derken şimdide battle for azeroth ?? saçma hemde çok şekilde ilerliyor. Götü boklu anduine bak hele neler yapıyor saurfangın allianceye yardımı nedir yok artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2018 10:44
Keske Fragmanı izleyerek senaryo yazma ihtiyacı duymasaydınız. Öncelikle Slyvanas'ın Alliance a ağır kayıplar verdirdiği bir durum yok. Savaşın doğal sonucu yaşanan ölümler ve bu ölülerden yeni Forsaken yapmak isteyen Slyvanas var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Warcraft: Battle for Azeroth'un yeni fragmanı mükemmel
İlginizi Çekebilir