Witcher 2'nin Xbox versiyonunu THQ dağıtacak

Murat Halilbeyoğlu 30.06.2011 - 14:20
Ünlü dağıtım firması, CD Projekt RED'in gönlünü kaptı
THQ firması bugün yaptığı bir açıklama ile Witcher 2 oyununun yapımcısı CD Projekt RED ile Xbox 360 için anlaştığını duyurdu. Bu anlaşma gereğince THQ firması, THQ Partners aracılığı ile oyunun Batı Avrupa, Avustralya, Yeni Zelanda ve Orta Doğu dağıtımını ve pazarlamasını üstelenecek.

Witcher 2'nin Xbox versiyonunu THQ dağıtacak
CD Projekt RED stüdyosu başkanı Adam Badowski "Witcher 2'yi Xbox 360'a adapte etmek bizim için epey uğraştırıcı oldu ancak oyun dünyasının en komplike ve olgunlaşmış oyunlardan birisini Xbox 360 oyuncularına sunmak için kendimizi adamıştık ve bunu başardık. İnanıyoruz ki THQ'nun pazarlama gücü ve dağıtım ağı sayesinde oyunumuzun tüm Avrupa'da inanılmaz bir başarıya ulaşacak" dedi.

THQ Ortakları başkan yardımcısı Tim Walsh ise "CD Projekt RED ile bu eşsiz role-play oyununun Xbox 360 versiyonu için birlikte çalışacağımızdan dolayı çok heyecanlıyız. THQ Partners'ın görevi en iyi oyun yaratıcıları ile çalışıp oyunlarının hak ettiği düzeye erişmesine yardımcı olmaktır. Biz global dağıtım kanalları adına sınıfının en iyisiyiz" dedi.
Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 12:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Witcher 2'nin Xbox versiyonunu THQ dağıtacak
İlginizi Çekebilir