Western Digital ve League Of Legends

Merlinin Kazanı 24.01.2013 - 15:22
Sponsorluk, oyuncuları coşturuyor
Western Digital’in oyun sponsorluğunu üstlendiği “Euro Cups” tarafından düzenlenen ödüllü “WD Mania League Of Legends Turnuvası” büyük ilgi gördü. Bu sene Euro Cups tarafından Western Digital sponsorluğunda hazırlanan, ödüllü "WD Mania League Of Legends Turnuvası"nın büyük finali 13 Ocak’ta Adeks Internet Cafe’de yapıldı. Genel olarak birçok oyun içi seçenek ve detay barındırmakla beraber takım çalışmasının ve bireysel becerinin ön planda olduğu oyunda, profesyonel 96 takım mücadele etti  ve 505 aktif katılımcı turnuvada yer aldı. Turnuvanın üç ayağı web üzerinden online olarak yayınlandı.  Oldukça ilgi gören turnuvanın ulaşılan görüntülenme sayısı 20.000’e kadar ulaştı. (https://own3d.tv/eurocups, https://own3d.tv/hwagamingtv).

Organizasyonda önce Kasım ve Aralık aylarında birer online turnuva gerçekleştirildi. 2 online elemeyi geçen ve büyük finale kalan  8 finalist  Adeks Internet Café’de  kozlarını paylaştı. 13 Ocak’ta gerçekleştirilen büyük final maçını ise Hardwarearena (HWA) takımı kazanarak şampiyon oldu.  Kazanan takımlar birbirinden değerli Western Digital ürünlerinin de sahibi oldular. Ödüller her takımdaki beş kişiye verildi.

Hediye edilen WD ödülleri:

1.    Takım: My Book Live 1TB
2.    Takım: WD Black 3.5’’ 1TB
3.    Takım: WD Black 3.5’’ 500GB
 
Western Digital bu sene “League Of Legends” turnuvasının oyun sponsorluğunu üstlenerek, önemli bir e-spor aktivitesine destek sağladı.

Western Digital ve League Of Legends
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 17:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Western Digital ve League Of Legends
İlginizi Çekebilir