Ubisoft Club ile tanıştınız mı?

Alperen Yüksel Altuğ 20.10.2015 - 11:18
Uplay eksiklikleri gideriliyor
Özellikle ülkemizdeki vergilerden ve üçüncü parti satıcılardan dolayıdır ki, kutulu oyunların fiyatları normal fiyatların epey bir üstündedir. Durum böyle olunca da, dijital oyun satış platformları bizler için ilaç haline geliyor. Bu platformlardan birisi de, her ne kadar istemeyerek kullanmak zorunda kaldığımız Ubisoft tarafından geliştirilen Uplay'dir.

Geçtiğimiz ay içerisinde gelen güncelleme ile bir nebze de olsa düzelen platform, ne yazık ki henüz tam olarak isteklerimizi verebilmiş değil. Bu yüzden de geliştirici ekip yeni bir sistem ile karşımıza çıktı: Ubisoft Club.

Ubisoft Club ile tanıştınız mı?

Ubisoft Club'a ilk göz attığımız zaman pek yabancılık çekmedik. Steam platformunda olduğu gibi seviye sisteminin geldiği platformda; başarımlar, oyun içi ekran görüntüleri, oyun yüzdeleri, oyun seviyeleri, tamamlanan görevler, oyun içi satın aldığımız ek paketleri görebilmemiz mümkün kılındı. Bununla beraber ise, sanırım en büyük yenilik, artık profil fotoğrafımızı oyun karakterlerinden seçebileceğimiz gibi kendi fotoğrafımızı da yükleyebiliyoruz. Uplay hesabınız ile giriş yapabildiğiniz; su an için tam olarak hizmet vermeyen sistemin ilk sürümü için buraya, sistemi tanıtan videoya ve sistemden aldığımız görseller için ise aşağıya göz atabilirsiniz.

Ubisoft Club ile tanıştınız mı?
Ubisoft Club ile tanıştınız mı?
Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2024 14:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.02.2021 18:04
Abi yardim et kokudan göğsüm titriyor ben origins oynuyodum markette owned a girdim tıkladım yanlışlıkla bana kıyafet verdi ubisoft clubde olanlar alabiliyomuş benden para gidermi yardim et lütfen
---------------------------------
Eğer kredi kartı ile bir sipariş/ödeme işlemi olmadıysa paranız gitmez. Ubisoft Club'da oyunda bir şeyler başardığınız için de size ödül olarak kıyafet verebilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.10.2015 13:43
Şu maceraları bıraksa keşke Ubisoft projelerine odaklansa.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.10.2015 18:56
Ubisoft mu?Beri dursun.Rainbow Six beta key geldi. Aktif etmek için girdiğimde key geçersiz diye hata verdi.Açtığım ticket a 4 gün sonra cevap geldi.Vermiş olduğum yanıta 1 hafta sonra cevap.Yine verdiğim yanıta 3 gün sonra gelen cevapsa beta süreci kapanmıştır.Şaka mı?Nasıl bir feedback bu? Kalsın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
maglor
maglor 20.10.2015 18:28
dikkatinizi çekerim uplay ve origin'in fiyatları box oyun fiyatına hatta bazen daha pahalıya denk geliyor, üstelik taksit de olmayınca pek mantıklı değil buralardan dijital kopya almak. tabi ubi ve ea'in oyunlarını box olarak alırken eşek yüküyle parayı vergiye ve ithalatçı firmalara toslamak da insanın zoruna gitmiyor değil bunu yaparken.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.10.2015 18:00
Uplay yüzünden orjinal aldığım oyunları oynayamadığım olmuştur. Tam bir işkenceydi şimdi yenisi geliyormuş süper, korsan indirip hiç uğraşmasam dediğim oldu gerçekten.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft Club ile tanıştınız mı?
İlginizi Çekebilir