Tom Cruise, Watchmen Filminde Oynamak İstiyor

Tunay Şahin 18.04.2024 - 23:37
Zack Snyder, Tom Cruise'un Watchmen filminde Rorschach rolüne olan ilgisini ve neden Ozymandias yerine bu karakteri tercih ettiğini açıkladı.

Zack Snyder, "Happy Sad Confused" podcast'inde yaptığı açıklamalarda, Tom Cruise'un Watchmen filminde Rorschach karakterini oynamaya olan ilgisini doğruladı. Snyder, Cruise'un filmde antagonist rolü olan Ozymandias yerine, Rorschach karakterini oynamak istediğini ve bu nedenle rol için görüşmelerin kesildiğini ifade etti.

Zack Snyder, Tom Cruise'un "Watchmen" Filminden Beklenmedik Rol Talebini Açıkladı

Snyder, Tom Cruise'un Rorschach'ı oynamak istemesinin, filmin R-rated olmasına veya senaryosuna karşı olmasından kaynaklanmadığını belirtti. Aslında, Hollywood'un en tanınmış yıldızlarından birinin, fiziksel olarak itici bulunan ve ciddi kişisel sorunları olan bir karakteri canlandırması ilgi çekici bir hikaye oluştururdu. Ancak, Snyder ve Cruise'un konuyu tartıştıklarında Rorschach rolü için Jackie Earle Haley zaten seçilmişti. Snyder, "Tom'un Rorschach'ı oynayabileceği çok açıktı ama elimizde zaten Jackie vardı. Geriye dönüp baktığımda, eğer Jackie olmasaydı, Tom'u kesinlikle düşünürdüm" diye itiraf etti.

Zack Snyder, Tom Cruise'un Watchmen Filminden Beklenmedik Rol Talebini Açıkladı

Filmde Dr. Manhattan karakteri için Keanu Reeves'in aday olduğu söylentilerine de değinen Snyder, bu konuda ciddi bir görüşme olmadığını belirtti. Snyder, eşiyle ilgili bir anekdot paylaşarak, "Sanırım -- eşim büyük bir Keanu hayranı, her rol için Keanu'yu gündeme getiriyor" dedi ve ekledi: "Bence Dr. Manhattan için Billy Crudup harika bir seçim."

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 00:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:27
xena mı o :)
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 12:57
zeyna en son supartacus dizisinde oynadıydı halen güzel ama artık tam bi milf idi.
MK Okuru
MK Okuru 22.04.2024 11:10
ben de benzettim ama değildir, 30 yılda aynı kalmamıştır bizim zeyno :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 14:00
Rorschach Aktörü efso oyunculuk çıkardı zaten Tom'un o kadar iyi değil aktörlüğü. Sesi bile efso adamın tam uyuyor. Tom sadece dublör gerektiren sahnelerde kendi şahsi becerileri ve cesareti sayesinde iyi o kadar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 14:44
Dr. Manhattan > Superman + Cpt.Marvel + WonderWoman + Thanos. Adam 1 sn de rulet yapıyoasfdafsas "moleküllerine ayırıyo". Daha ötesi yok.
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 15:43
Super kahramanlar birbirine kıyaslanmaz. Kurgu hepsi. Öyle olduktan sonra ben de başka bir evren/karakter kurgularım, misal -MK Universe-; bir tane kahraman -MkHero- var o da istediği kadar evreni istediği zaman moleküllerine ayırıp tekrar eski haline getirebiliyor hem de istenilen zamanda.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Cruise, Watchmen Filminde Oynamak İstiyor
İlginizi Çekebilir