The Marvels filmi için yeni bir fragman yayınlandı

Ersin Kılıç 21.07.2023 - 11:58
Captain Marvel dışında Monica Rambeau ve Kamala Khan'ın beyaz perdede boy göstereceği The Marvels filmi için yeni bir fragman yayınlandı.

Marvel Sinematik Evreni'nin en güçlü karakterlerinden biri olan Captain Marvel'ın devam filmi de diyebileceğimiz The Marvels filmi için yeni bir fragman daha yayınlandı. Disney+ yapımlarından hatırladığımız Monica Rambeau ve Kamala Khan'ın beyaz perdede ilk kez boy göstereceği film çok daha kalabalık bir oyuncu kadrosu ile karşımıza çıkacak.

The Marvels filmi için yeni fragman geldi

Filmin fragmanına baktığımızda ilk fragmandan bazı sahneler yer alsa da birçok yeni sahneye yer verildiğini de görüyoruz. Filmin tonlaması ise tabi ki aksiyonun yanı sıra klasik bir şekilde eğlenceye de odaklanmış. Ayrıca filmde Nick Fury karakterinin de önemli bir role sahip olacağını görüyoruz. Sadece bir bölüm kalan Secret Invasion dizisinin bu filme bir bağlantı yapı yapmayacağı ise merak konusu.

Ayrıca Ms. Marvel dizisinin son sahnesinde gördüğümüz kısın yine bu fragmanda da kendisine yer edinmiş.

Captain Marvel filmi 2019'da gösterime girmiş ve dünya çapında 1,1 milyar doların üzerinde hasılat elde ederek 2019 yılının en yüksek beşinci hasılat yapan filmi olmuştu. Devam halkasının bu başarıyı yakalayıp yakalayamayacağı ise merak ediliyor. Kadrosunda Brie Larson, Samuel L. Jackson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Zawe Asthon ve park Seo Joon gibi isimlerin yer aldığı The Marvels filmi 10 Kasım'da sinema salonlarında boy gösterecek. Filmin bu ilk fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

The Marvels filmi için yeni bir fragman

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 15:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2023 12:26
Yeter da normal film yapın dedik, adamların yaptığı filmlere bak. Hollywood bitti. Avrupa sineması ve sinemamıza yöneliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2023 17:58
Marvel filmlerine bayılıyorum merakla bekliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2023 12:19
Şu Marvel şeyleri neden çok izleniyor? Bulşit resmen!
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Marvels filmi için yeni bir fragman
İlginizi Çekebilir