Sucker Punch sadece Ghost of Tsushima'ya odaklanmış durumda

Ersin Kılıç 4.07.2022 - 10:42
Daha önce InFamous ve Sly Cooper gibi önemli yapımlara da imza atan Sucker Punch şu sıralar sadece Ghost of Tsushima oyununa odaklanmış durumda.

Sony'nin Playstation Studios çatısı altında bulunan önemli stüdyolarından biri olan Sucker Punch, bildiğiniz gibi Ghost of Tsushima ile büyük bir başarıya da imza attı. Bazı eksiklerine rağmen dünyası, dövüş sistemi ve grafikleri ile adından söz ettiren oyun, PS5 ile birlikte yeni bir genişleme paketine de sahip oldu ve oyunculardan büyük övgü almayı başardı. Peki Sucker Punch bu oyun sonrasında ne planlıyor?

Ufukta yeni bir Sly Cooper ya da InFamous bulunmuyor

Sucker Punch sadece Ghost of Tsushima'ya odaklanmış durumda

İşte Ghost of Tsushima sonrasında Sucker Punch'ın yeni bir oyun üzerinde çalıştığını biliyoruz. Açık dünya dinamiklerine sahip olan bu oyunun bazı online özellikleri olacağı da gelen haberler arasında. Tabi isim sarf edilmese de bu oyunun Ghost of Tsushima 2 olma ihtimali oldukça yüksek. Bu projeyi bir kenara bırakırsak firmanın uzun süredir eski oyunlarına da dönebileceğine dair haberler ortaya çıkıyordu. Fakat gelen resmi açıklama ile şimdilik bu tarz bir planlarının olmadığı açıklandı.

Yani Sucker Punch Productions yakın dönemde Sly Cooper ve InFamous serisi için bir adım atmayacak. Yapılan açıklama ise şu şekilde;

"Oyunlarımız ölçek ve komplike olması açısından büyümeye devam ederken, stüdyomuzun tüm dikkatini gerektirmektedir. Mevcut projemize odaklandığımız için şu anda inFAMOUS veya Sly Cooper'ı tekrar ziyaret etme planımız yok ve şu anda başka hiçbir stüdyo da bu markalarla ilgili projeler üzerinde çalışmıyor. Bu karakterler çok özel ve kalplerimiz için çok değerli, bu yüzden bu kapıları asla yeniden açmayacağımızı asla söylemesek de, şu an için geliştirilmekte olan hiçbir inFAMOUS veya Sly Cooper oyunu yok."

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 19:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2022 19:15
inFAMOUS Second Son bayağı tırt bir oyundu zaten. Hiç girişmesinler bir daha. Ghost of Tsushima gene fena değildi. Biraz daha geliştirirlerse çok sağlam bir seviyeye çıkarabilirler.
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2022 01:50
2018 ps 2 oyunu gow a ödül vermişler :D
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2022 20:33
Tirtti ghost of tshima fena degildi derken? Cidden senin hangi oyunlara iyi dedigini merk ettim. Mesela GOW oynanabilir mi sana gore?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sucker Punch sadece Ghost of Tsushima'ya odaklanmış durumda
İlginizi Çekebilir