Steam Oyunu Pizza Hero Ücretsiz Veriliyor, Ancak Süre Kısıtlı

Tunay Şahin 13.07.2024 - 20:43
Pizza Hero adlı yeni Steam oyunu sınırlı bir süre için ücretsiz sunuluyor. Vampire Survivors tarzı bu oyun, kaçırılmaması gereken fırsatlar sunuyor.

Eğer Vampire Survivors ve diğer nişancı oyunları gibi sonsuz düşman dalgaları ve oyuncuların açabileceği yükseltmeler içeren oyunların hayranıysanız, şu anda Steam'de ücretsizken edinmeniz gereken yeni bir oyun var. Pizza Hero, Haziran ayının sonlarına doğru Steam'de çok uygun bir fiyat olan "ücretsiz" olarak yerini aldı. Bu %100 indirim sadece bir süre daha devam edecek, ancak Pizza Hero açıklanmayan bir tarihte tam fiyatına geri dönecek, bu yüzden hala yapabiliyorken şimdi ücretsiz olarak kapın.

Pizza Hero, Steam'de Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Pizza Hero, bir yılı aşkın süredir mobil platformlarda yer alıyordu ancak Haziran ayında Steam'e geldi. Geliştiricinin oyunu tanıttığı YouTube videosuna hızlıca göz attığınızda, oyunun oynanışının ve sanatının Vampire Survivors ve kurşun dolu roguelite türündeki diğer deneyimlerden ne kadar çok etkilendiğini göreceksiniz. Bu oyunda bir canavar avcısı yerine bir pizza parçası olarak oynuyorsunuz. Hâlâ canavarlarla savaşıyorsunuz ama bunun yerine pizza malzemeleri gibi şeyler toplayarak koşularda kendinize ekstra güçler kazandırıyorsunuz.

Pizza Hero, Steam'de Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

"Pizza Hero bir hayatta kalma oyunudur, yani amansız düşman dalgalarını alt etmek için tüm becerilerinizi ve stratejilerinizi kullanmanız gerekir. Rastgele oluşturulan seviyeler ve güçlendirmeler sayesinde iki oyun asla birbirinin aynısı olmayacak," diye açıklıyor Pizza Hero oyununa genel bir bakış. "Görevinizde size yardımcı olmak için oyun, elle döndürmek zorunda kalmadan hedefleme grupları arasında kolayca geçiş yapmanızı sağlayan bir otomatik döndürme özelliğine sahiptir."

Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilir ve kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Bu türdeki diğer bazı oyunlarla karşılaştırmak gerekirse, Pizza Hero bir maç sırasında toplayabileceğiniz 20'den fazla farklı güçlendirmeye sahip ve yine de bir koşudan sonra genel istatistiklerinizi yükseltmenize ve bu yükseltmelerin koşular arasında devam etmesine izin veriyor. Haziran ayının sonlarına doğru oyunun Steam sayfasına eklenen bir not, Pizza Hero'nun eninde sonunda tam fiyatlı bir oyun olacağını doğruladı, ancak bu değişikliğin ne zaman gerçekleşeceğini ve oyunun ne kadara mal olacağını belirtmedi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2024 04:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2024 00:15
Teşekkürler bilgilendirme için.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam Oyunu Pizza Hero Ücretsiz Veriliyor
İlginizi Çekebilir