Steam, güncellemeler ile daha kullanışlı hale geliyor

Atıf Doğan Özcan 8.09.2022 - 13:43
Valve, oyun platformu olan Steam için sürekli bir çalışma halinde ve artık rekabet arttığı için her güncelleme altın değerinde. Artık Steam güncellemeleri hayat kurtarıyor.

Artık oyun platformları arasında rekabet hat safhaya ulaşmış durumda. Valve artık, Steam konusunda artık daha düzenli güncelleme getirmeye başladı. Her güncelleme sonrasında kullanıcılar için devrim niteliğinde yenilikler geliyor. Son Steam güncelleme detaylarına gelin beraber göz atalım.

Valve, Steam güncellemelerine önem veriyor

Valve tarafından yapılan son güncelleme oldukça detaylı ve kullanışı kolaylaştırıcı özellikleri de beraberinde getirmiş oldu. Steam, yeni etiketler, tür vurguları ve bilgilendirici bölümler dâhil olmak üzere kullanıcıların alışveriş ve oyun arama deneyimini büyük ölçüde iyileştiren kapsamlı bir yükseltme paketi aldı. Çünkü artık ekenen oyun sayısı her geçen gün arttığı için, keşfedilebilirlik sorunu ciddi bir sorun haline geliyor ve bu güncellemeler vitrin yenilemesi konusunda yardımcı olacaktır.

Steam, güncellemeler ile daha kullanışlı hale geliyor

Yani Valve, kullanıcılarının bazılarına nispeten kontrollü bir şekilde test edebilmeleri için “Labs” özelliğinin bir parçası olarak Steam son güncellemesini vermişti. Ancak artık tüm Steam kullanıcıları, tür seçeneklerinin eklenmesi, kısa oyun özetleri, güçlü sıralama araçları, filtreleri ve daha fazlası gibi önemli kullanım kolaylığı iyileştirmeleri güncellemesine anında erişebilir.


Valve, derinlemesine kişileştirilmiş bir ara yüz sistemine odaklandı ve Steam, artık bir kullanıcının ilgilenebileceği içerik türünü daha doğru bir şekilde seçebilmesine  imkan tanıyor. Kullanıcının oyun geçmişine bakarak, o bilgilerin ışığında olacak şekilde öneriler sunacak. Valve, resmen Steam’de rönesans’ı yaşıyor diyebiliriz. Çünkü geçtiğimiz günlerde de mobil versiyonları için güncellemeler getirmişti.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 00:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2022 18:29
Steam şu anda oyun piyasasında rakipsizdir bence.Epic games yanından bile geçemez.Gerçekten çok başarılılar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam, güncellemeler ile daha kullanışlı hale geliyor
İlginizi Çekebilir