Star Wars Outlaws Çıkış Tarihi Açıklandı

Tunay Şahin 19.08.2024 - 14:31
Star Wars Outlaws çıkış tarihi, yeni PC oynanış fragmanıyla duyuruldu. Fiyatlandırma ve özel içerikler hakkında detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Ubisoft, Star Wars Outlaws çıkış tarihi duyurusu için video yayınladı. Oyun, 30 Ağustos'ta piyasaya sürülecek. Ancak Gold ve Ultimate Edition sahipleri, 27 Ağustos'ta oyuna erken erişim sağlayabilecekler. Yaklaşık bir ay önce yayınlanan 10 dakikalık oynanış klibini eleştirenler için bu yeni resmi PC oynanış fragmanı, görsel özellikler ve performans iyileştirmeleri ile dikkat çekiyor. Fragmanda RTX DI ve DLSS Ray Reconstruction gibi gelişmiş grafik özelliklerinin açık ve kapalı olduğu anlar gösteriliyor. Ayrıca, oyunun Intel Core 14. nesil işlemciler için optimize edildiği ve Reflex teknolojisi ile donatıldığı vurgulanıyor.

Star Wars Outlaws Çıkış Tarihi ve Fiyatlandırması

2018'e kadar uzanan kökleriyle Star Wars Outlaws projesi, 2020 yılında netlik kazandı. Bu oyun, Disney ile 2013 yılında imzalanan münhasırlık anlaşmasından bu yana Electronic Arts'ın dahil olmadığı ilk Star Wars projesi olarak dikkat çekiyor.

Standart Edition'ın ön sipariş fiyatı 69,99 dolar olarak belirlenmiş olup, bu sürümde speeder için bir kozmetik paket ve Trailblazer yıldız gemisi için Kessel Runner Bonus Pack yer alıyor. Gold Edition, 109,99 dolar karşılığında erken erişim ve Season Pass ile birlikte sunuluyor. Ubisoft+ aboneleri için de erişilebilir olan Ultimate Edition'ın fiyatı ise 129,99 dolar. Bu özel sürüm, Rogue Infiltrator ve Sabacc Shark paketlerinin yanı sıra Dijital Sanat Kitabı gibi özel içerikler içeriyor.

Bu arada, Star Wars serisinin hayranları, Amazon'da Star Wars: Galaxy's Edge: The Official Black Spire Outpost Cookbook adlı kitabı ciltli olarak %48 indirimle 35 dolar yerine 18,32 dolara satın alabilirler.

Star Wars Outlaws Çıkış Tarihi Açıklandı

İlgili İçerikler:

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2024 08:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars Outlaws Çıkış Tarihi Açıklandı
İlginizi Çekebilir