Star Wars Jedi: Survivor'ın devam oyunu hazırlanıyor olabilir

Tunay Şahin 10.07.2023 - 16:25
Yeni bilgiler, Star Wars Jedi: Survivor'ın devam oyununun Respawn Entertainment tarafından geliştirilmekte olabileceğini ortaya koyuyor.

Yeni bilgiler, Star Wars Jedi: Survivor'ın devam oyununun geliştirilme aşamasında olabileceğini gösteriyor. Star Wars Jedi: Survivor, Nisan 2023'te piyasaya sürüldüğünde olumlu eleştiriler aldı ve PS5 versiyonu Metacritic ortalaması 85.

Star Wars Jedi: Survivor'ın devam oyunu yolda olabilir

Star Wars Jedi: Survivor, 2019 oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order'a göre bazı dikkate değer iyileştirmeler sunuyordu. Başarılı video oyunlarının tam devam oyunları alması oyun endüstrisinde yaygın bir uygulamadır ve görünüşe göre bir Star Wars Jedi: Survivor devam oyunu çoktan masada işlenmeye başlamış olabilir.

İlginizi Çekebilir: Star Wars Jedi: Survivor inceleme

Tech4Gamers tarafından tespit edildiği üzere geliştirici Respawn Entertainment, Star Wars Jedi oyun serisinde bir pozisyon için işe alıyor. Verilen örnek, Kıdemli VFX Sanatçısının Star Wars Jedi'daki rolünü vurgulayarak, bu pozisyonun uzaktan çalışma için uygun olduğunu belirtiyor. Hayranlar, geliştirme sürecinde işler büyük ölçüde değişebileceğinden, EA'nın serideki bu yeni girişi resmi olarak açıklamasını beklemek isteyebilir. Star Wars Jedi: Survivor yeni çıktığı için, bu yeni oyunun piyasaya sürülmesine muhtemelen yıllar var.

Star Wars Jedi: Survivor'ın devam oyunu yolda olabilir

Respawn Entertainment ayrıca bir Kıdemli Savaş Tasarımcısı arıyor, ancak bu listede Star Wars Jedi yerine sadece "Star Wars Team"den bahsediliyor. VG247, Unreal Engine 5'in Kıdemli VFX Sanatçısı listesinde bir bonus olarak bahsedildiğini de belirtiyor ve Star Wars Jedi: Survivor'ın devam oyununun Unreal Engine 4 yerine bu motorda çalışabileceğini öne sürüyor.

Bu bilgiler yeni oyunu tam olarak doğrulamasa da, Respawn Entertainment'ta yeni bir AAA Star Wars Jedi oyunu üzerinde çalışılıyor olabilir.

Bununla birlikte, oyuncular, özellikle PC'de çeşitli sorunlarla karşılaştıklarını bildirdiklerinden, oyunun piyasaya sürülmesi sonrası çıkan tartışmalar oldukça yoğundu. O zamandan beri Respawn Entertainment, Star Wars Jedi: Survivor için bu sorunları düzeltmeyi amaçlayan birkaç güncelleme yayınladı. Geliştirme ekibi, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için çalışmaya devam ederken daha fazla yamanın yolda olduğunu da onayladı.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 00:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2023 15:24
Bayağı fiyasko bir oyun oldu Survivor, teknik sıkıntılarını geçtim oyun ucuz işçilik ürünü olduğunu fevkalade hissettiriyor.

Respawn'cım ilk oyunun mazeretlerini anlayışla karşılamıştım ama bu oyun cık, olmamış.
MK Okuru
MK Okuru 13.07.2023 17:36
Ay havalara bak. İlk oyunun mazeretlerini anlayışla karşılamışmı. Görende sanscak oyun profesörü seni. :)) Elinde telefon akşama kadaş boş yapan birisisin. ))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2023 14:15
Oyun hala bozuk, onu düzeltmek yerine bir de yeni oyun mu yapıyorlar? Hayır oyun güzel de değildi.
MK Okuru
MK Okuru 13.07.2023 17:34
Sana göre değil. Şu herkes adına konuşmaktan bi vazgeçin. Dünyada bi siz yaşamıyorsunuz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2023 12:44
İkinci oyun rezalet çıktı ve halen performans sorunları aynen devam ediyor ayrıca baya da zayıf bir oyundu. Üçüncü oyunda baya düşer satışlar.
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2023 18:02
Teknik anlamda haklisin. Ama oyun gayet güzeldi zayif falan değildi zaten bir cok incelemede de oyunun geliştiğini cok iyi hale geldiğini okuyabilirsin. Ancak bir performans sorunu var ki dediğin gibi dillere destan :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars Jedi: Survivor'ın devam oyunu hazırlanıyor olabilir
İlginizi Çekebilir