Spider-Man'in geliştiricisi Batman Arkham serisinden bahsetti

Furkan Güler 10.08.2018 - 11:12
Bakalım oyun nasıl olacak?

PlayStation 4'e özel olacağı belirtilen yeni Spider Man oyunu, çizgi roman hayranları tarafından heyecanla bekleniyor. Şimdiye kadar yapılmış en iyi Spider Man oyunu olacağı tahmin edilen yeni oyunda, çizgi romanlarda gördüğümüz bir çok detayı ilk defa bir oyunda göreceğiz. Ancak süper kahraman oyunları denilince akla ilk gelen firma olan Rocksteady, hali hazırda Batman Arkham serisiyle gönlümüzde taht kurmuş durumda. Bu sebepten dolayı oyuncular Insomniac Games'ten, en az Arkham serisi kadar kaliteli bir süper kahraman oyunu bekliyor.

Spider Man oyununun yönetmeni, Batman oyunları hakkında konuştu

Spider Man oyununun yönetmeni Bryan Intihar ise bu durumun farkında olacak ki, Arkham serisi ve Rocksteady hakkında konuştu. Geliştirdikleri oyunun en az Arkham serisi kadar kaliteli olduğunu söyleyen geliştirici, Rocksteady'nin süper kahraman oyunları seviyesini yukarılara taşıdığını düşünüyor. İlk olarak Arkham Asylum'la oyuncuların karşısına çıkan Rocksteady ekibi, tüm oyun dünyasını şaşırtmıştı.

Batman'in çizgi romanda geçen ekipmanlarını oyuna aktaran ve diğer oyunlara ilham olan bir dövüş sistemini oyuna entegre eden ekip, büyük başarılara imza atmayı başardı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 06:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.08.2018 11:43
Batman arkhan serisi gerçekten mükemmeldi. Belki bir arkham oyunu daha gelseydi bateingi kontrol bile edebilirdik. Neyse bence de bu yeni Spiderman en iyi olcak gibi. Bana göre önceden en iyi Spiderman oyunu Spiderman 3 veya Shattered Dimensions idi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man'in geliştiricisi Batman oyunları hakkında konuştu
İlginizi Çekebilir