Sony, E3 2018 sunumunda beklenmedik bir şekilde Nioh 2'yi duyurdu

Furkan Güler 12.06.2018 - 05:33
Macera devam ediyor.

From Software'in video oyun dünyasına soktuğu Souls serisinden esinlenen oyunların sonu gelmiyor. Ancak esinlenen oyunların en iyi örneklerinden bir tanesinin Nioh olduğunu söyleyebiliriz. E3 2018 sunumunda Nioh 2'yi duyuran Team Ninja, sevenlerini heyecanlandırdı. Videoda ilk dikkat çeken unsur ise ana karakterin değişmesi oldu. Eski karakterimizin hikayesini DLC'ler ile bir kenara koyan geliştiriciler, görkemli bölüm sonu canavarı dövüşlerini bu sefer farklı bir karakter üzerinden anlatacak. 

Nioh 2 duyuruldu

Oyun hakkında sinematik dışında başka bir şey yayınlamayan geliştiriciler, oynanış mekaniklerini ne denli geliştirdiler merak ediyoruz. İlk oyunun üzerine neler konduğunu açıklamayan Team Ninja, bakalım oyuncuları memnun edebilecek mi?

Hikaye anlatımı bakımından bazı eksiklikleri bulunan ilk oyunun yan görevleri de genel olarak pek sürükleyici değildi. Umarız ikinci oyunda bu tarz problemler aşılmıştır. Nioh 2'nin yanında The Last of Us Part 2, Death Stranding, Ghost of Tsushima ve Spider Man gibi güçlü markalarını gösteren Sony'nin sunumu tüm sevenlerini memnun etti. Bakalım Nintendo, Microsoft ve Sony'e karşılık neler yapacak?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony, E3 2018 konferansında sürpriz bir şekilde Nioh 2'yi duyurdu
İlginizi Çekebilir