Shazam'ın yıldız oyuncusu Kingdom Hearts III'te olacak mı?

Furkan Güler 23.02.2018 - 13:39
Ünlü oyuncu, merak edilen soru hakkında yeni bir bilgi paylaştı.

DC hayranlarının merakla beklediği Shazam filminin yıldızı Zachary Levi, Twitter'dan yanıtladığı bir soru sonrasında Kingdom Hearts hayranları arasında merak uyandırdı. Hatırlayacağınız üzere kendisi, Tangled isimli animasyon filminde Flynn Rider karakterini seslendirmişti. Kingdom Hearts III'ün son yayınlanan fragmanında ise küçük bir sahnede Flynn Rider'ı görebiliyorsunuz. Ancak Zachary Levi'nin, Kingdom Hearts III'te Flynn Rider'ı seslendirip seslendirmeyeceği henüz belli değil. Çünkü kendisi, soruya yanıt olarak "Kimse bana sormadı." cevabını verdi.

DC'nin Shazam karakterini oynayan Zachary Levi, Kingdom Hearts III'te olacak mı?

Shazam'ın yıldız oyuncusu Kingdom Hearts III'te olacak mı?

İngilizce dublaj çalışmalarının halen başlamadığı Kingdom Hearts III'ün yapım süreci oldukça yavaş geçiyor. Çünkü oyunun yönetmeni Tetsuya NomuraKingdom Hearts III'ün yanında bir de Final Fantasy 7'nin yeniden yapım projesinde de yer alıyor. İki projeyi de aynı anda yürüten Nomura umarız bir şekilde Zachary Levi'yi, Kingdom Hearts III'e dahil ettirir.

Tangled animasyon filminde oldukça güzel bir işin altına imzasını atan Levi ise şu sıralar Shazam filmi ile meşgul durumda. Diğer bir yandan DC Entertainment, Shazam filminin 2019 yılında izleyicilerin karşısına çıkacağını açıklamıştı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.02.2018 20:36
Bu adamı severim. Chuck.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shazam'ın yıldız oyuncusu Kingdom Hearts III'te olacak mı?
İlginizi Çekebilir