Sea of Thieves için yeni oynanış videosu daha yayınlanmış durumda

Furkan Güler 23.12.2017 - 13:54
Açık denizlere açılmaya az kaldı.

Sea of Thieves ile birlikte bizlere güzel bir macera ve keşif oyunu hazırlayan Rare, yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı. Yaklaşık 1 saat süren bu oynanış videosunda ekibin hazine avına çıktığı zaman başından geçenleri görebiliyoruz. Ayrıca oyunun Alpha sürümünü deneme şansını elde ettiyseniz, Beta aşamasına da davet edileceğinizi unutmadan belirtelim. Gemi savaşlarına da büyük önem veren oyunda, PC ve Xbox One arasında çapraz platform desteği de bulunuyor.

Sea of Thieves için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı

Yıllardır geliştirilme sürecinde olan oyunun nasıl bir halde olduğunu merak ediyoruz. Su efektleri konusunda PUBG'ye  de yardım eden Rare, Microsoft için ayrı bir konumda bulunuyor. Şu sıralar üretimi durdurulan Kinect'in geliştirilmesinde yardım eden Rare'ın tecrübesi bakalım Sea of Thieves'e nasıl yansımış? Son olarak oyunun 2018 yılının ortalarına doğru çıkacağını belirtelim. Hala net bir çıkış tarihi açıklamayan geliştirici ekip Rare'ın oldukça büyük bir açık dünyayı oyunculara sunacağı söyleniyor.

Önümüzdeki sene çıkacak oyunlara göre biraz daha aşağıda kalan Sea of Thieves'in gerçek anlamda nasıl bir potansiyelde olduğunu çıktığı zaman göreceğiz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 11:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
zeknoss
zeknoss 23.12.2017 20:21
ahhh canım monkey island çekti
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sea of Thieves için yeni oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir