Sea Of Thieves için yeni bir güncelleme daha yayınlandı

Ahmet Özçilingir 25.04.2018 - 14:04
Yeni güncelleme oyundaki bazı hataları düzeltiyor

Sea Of Thieves, ilk defa E3 2015'te gösterildiğinde oyuncular tarafından oldukça beğenilmişti. Özellikle arkadaşlarla birlikte, engin denizlere yelken açıp, hazine peşinde koşturmak, korsanlık yapıp, bir gemiyi birlikte idare etmeye çalışmak, oyunseverleri oldukça heyecanlandırmıştı. Ancak oyun çıkışını yaptıktan sonra, bu büyük beklentileri karşıladığı söylenemez. Oyuncular, Sea Of Thieves'in içeriğinin oldukça boş olduğu yönünde birleşmiş görünüyor. Ancak geliştirici firma Rare, önümüzdeki aylarda oyuna gelecek güncellemelerle birlikte, içeriğin de zenginleşeceğini söylüyor. Sadece içerik olarak değil, oyunda bulunan hatalar konusunda da oyuncuların şikayetleri bulunuyordu. Rare oyuncuların şikayetlerini değerlendirmiş olacak ki, oyuna yeni bir yama yayınladı.

Artık gemiler gökyüzüne uçmayacak

Bu yeni yama ile birlikte (1.0.5) oyundaki hataların giderilmeye çalışıldığı aktarıldı. 1.36 gb boyutundaki yama ile birlikte  üzerine ödül konan iskeletlerin spawn olma sorununun da düzeltildiği belirtildi. Oyuncuların, Pirate Hideout'daki barın arkasında sıkışma sorunu ile gemilerin battıkları sırada, gök yüzüne fırlamaları sorunları da düzeltildi.

Rare'in yeni ve oldukça geniş kapsamlı güncellemeler üzerinde çalıştığı biliniyor. Yeni içerik güncellemesi The Hungering Deep'in önümüzdeki ay çıkması bekleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sea Of Thieves için yeni bir güncelleme daha yayınlandı
İlginizi Çekebilir