Sauron Rings of Power dizisinde boy gösterecek, ama beklenmedik şekilde

Murathan Özlü 1.08.2022 - 17:59
Sauron Rings of Power dizisinde, izleyicinin hiç beklemediği bir şekilde boy gösterecek, en azından yapımcıların iddiası bu şekilde

Sauron Rings of Power sırasında, izleyicinin beklemediği bir şekilde ortaya çıkacak. Dizinin yönetmeni JD Payne'e göre Sauron'un ortaya çıkışı "beklendiği gibi" olmayacak. Payne " Diyeceğim o ki, Sauron ortaya çıktığında bu izleyicinin beklemediği bir şekilde olacak." Yani böyle bir şeyi önden söylemeleri de biraz spoiler oldu sanki ama, neyse.

Sauron Rings of Power dizisinde kesin olarak yer alacak

Rings of Power, Orta Dünya'nın İkinci Çağında ve adından da anlaşılacağı üzere Güç Yüzükleri'nin dövüleeği dönemde geçecek. Bu da zaten dizide Sauron'un yer alacağını bağıra bağıra haykıran bir durumda, ancak dizinin şu ana kadar ki sunumu sebebiyle Sauron'un dizide "kesin olarak" yer alacağını ancak en yeni fragmanlar ile anladık.

Sauron Rings of Power
San Diego Comic-Con sırasında yayınlanan fragmanda, Anson Boon'un canlandırdığı karakterin Sauron olduğuna dair iddialar ortaya atılmıştı. Bu doğru olabilir ancak Sauron'un sık sık şekil değiştiren bir karakter olduğunu ve o dönemde Sauron adından ziyade Annatar adıyla bilindiğini hatırlatalım.

Sauron, Peter Jackson'un film üçlemesinin başlangıcında geçmişin anlatıldığı sırada gösterilmişti. JD Payne, dizinin hikayesinin kendi ayakları üzerinde durmasını istedikleri için bu tarz bir yönteme başvurmayı düşünmediklerini belirtti. Gandalf'ında Rings of Power'a katılabileceğine dair söylentiler yayılmıştı.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 21:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2022 16:07
Sauron da mı elf di şaka gibi. Orta Dünya yüzüklere hazırlanacağına KPSS ye hazırlansaydı herkes keyfine bakar Gandalf ve Saruman karşılıklı tavla oynayabilirlerdi. Bakacağız artık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2022 09:28
Kadın olarak tabii ki.
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2022 13:48
Bu sapkınlardan her şey beklenir ama eğer sapıtmazlarsa, Sauron tüm elfleri ayartan, kafalarını çelip Güç Yüzükleri'ni dövmelerini sağlayan, ama esasında tutsak tanrı Melkor'un sağ kolu olan yakışıklı bir elf beyi şeklinde ortaya çıkacaktır, tıpkı Silmarilion'da olduğu gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sauron Rings of Power dizisinde boy gösterecek, ama beklenmedik şekilde
İlginizi Çekebilir