Runes of Magic TR, rekor kırdı

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Runes of Magic TR, rekor kırdı
GamersFirst’ün Türkçe hazırlanan, free2Play ve MMORPG türü oyunlarından Runes of Magic TR, oyuncuların olağanüstü ilgisini toplayarak günde % 2000 büyüme gerçekleştirdi!

Günümüzün en popüler free2play online oyun noktalarından GamersFirst’ün yayınladığı en önemli MMORPG oyunlardan biri olan Runes Of Magic (RoM) TR (www.ROMTR.com.tr), yanlızca iki gün içinde bir milyondan fazla kişinin siteye girmesiyle yeni bir online trafik rekoruna imza atmış bulunuyor. Bu kadar olağanüstü ilgi üzerine çökme aşamasına gelen site, geçtiğimiz hafta sonu GamersFirst teknik ekibi tarafından yoğun talebe cevap verecek şekilde yeniden geliştirildi.

Bu olağanüstü ilgi üzerine

RoM TR, halihazırda mevcut olan Anadolu sunucusuna destek olmak üzere yeni Rumeli sunucusunu da hizmete almış bulunuyor. Online trafikte yaşanan bu ani artışın arkasındaki neden ise GamersFirst’ün çığır açan bir pazarlama yöntemiyle oyunu yerelleştirmesi ve Türkiye’nin en popüler MMORPG oyunu haline getirmiş olması. RoM TR gerek oyunculardan gerekse eleştirmenlerden son derece olumlu eleştiriler alıyor. Bunun sonucu ise son birkaç gün içinde oyuna inanılmaz bir talep duyulmasıyla kendini gösteriyor.

Runes of Magic oyunu, GamersFirst portalında bulunan https://www.gamersfirst.com/runesofmagic adresinden ücretsiz indirilip keyifle oynanabiliyor. Oyun içi gelişmeleri ve sohbetleri yakında takip etmek oyuncular ise aşağıdaki adresleri kullanabiliyor:

Facebook –

https://www.facebook.com/pages/Runes-of-Magic-TR/89935352902

Twitter –

www.twitter.com/runesofmagictr

Topluluk Forum(ları)-

https://forums.gamersfirst.com/index.php?showforum=207


Runes of Magic (RoM) hakkında

Runewaker Entertainment tarafından geliştirilen Runes of Magic (RoM), oyuncuların yüzlerce yıllık gizemli simgeler ve mucizelerle baş başa kalarak büyülü topraklarda heyecanlı keşiflerde bulunduğu ve ücretsiz indirilen bir MMORPG’dir. Yeni başlayan oyuncular kutsal kitap Taborea uyarınca seviyeler atlarken Gizemli Rune’ler ve Güçlü Kehanetler onlara yol boyunca eşlik eder. Oyun içerisindeki oyuncular kendilerine yol açabilmek için rune taşları kullanır ve açtıkları yoldaki tehlikelerin onları yok etmemesi için dikkatle ilerlerler. Kehanetleri dinleyen oyuncular, geleceklerinde mutlak güce kavuşurlar. Dünyanın tarihini (ve geleceğini) yazmak oyuncuların elindedir.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2024 23:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2018 23:38
Oyunun türkiye serveri kapanmış sanırsamki. Oda aion gibi türkleri siklememeye başladı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Runes of Magic TR, rekor kırdı
İlginizi Çekebilir