Yeni Nier Oyunu Geliştiriliyor Olabilir

Tunay Şahin 15.05.2024 - 12:50
Square Enix yöneticisi Yosuke Saito, NieR serisi yönetmeni Yoko Taro ve besteci Keiichi Okabe ile yeni bir proje üzerinde çalıştığını açıkladı.

Square Enix yöneticisi ve NieR serisi yapımcısı Yosuke Saito, Weekly Famitsu'nun son sayısında, NieR serisi yönetmeni Yoko Taro ve serinin bestecisi Keiichi Okabe ile yeni bir proje üzerinde çalıştığını açıkladı. Projenin yeni Nier oyunu olup olmadığı hakkında açıklama yapılmasa da bize ister istemez onu düşündürtüyor.

Yosuke Saito, Yoko Taro ve Keiichi Okabe ile Yeni Bir Proje Üzerinde Çalışıyor: Yeni Nier Oyunu Olabilir

Saito, eski Capcom yapımcısı ve şu anda NetEase Games altında GPTRACK50'yi yöneten Hiroyuki Kobayashi ile yaptığı bir görüşmede bu projeyi gündeme getirdi. Görüşmede Saito, "Bir süredir Yoko ve Okabe ile bir şeyler yapmak istediğimden bahsediyordum. Çok uzak olmayan bir gelecekte söyleyecek daha derli toplu bir şeylerim olacak, bu yüzden lütfen bizi izlemeye devam edin. NieR olabilir, NieR olmayabilir. Şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar" ifadelerini kullandı.

Yosuke Saito, Yoko Taro ve Keiichi Okabe ile Yeni Bir Proje Üzerinde Çalışıyor: Yeni Nier Oyunu Olabilir

Yoko Taro'nun benzersiz hikaye anlatımı ve Keiichi Okabe'nin unutulmaz müzikleri ile birlikte, bu ekibin yeni projesinin büyük bir etki yaratacağına dair umutlar yüksek. Saito'nun belirttiği üzere, proje bir NieR oyunu olabilir veya tamamen yeni bir IP (fikri mülkiyet) olabilir.


İkinci Proje Üzerinde Çalışmalar

Saito, sadece Yoko Taro ve Keiichi Okabe ile olan proje üzerinde çalışmakla kalmayıp, aynı zamanda başka bir proje üzerinde de çalıştığını belirtti. Bu durum, Square Enix'in gelecek planları hakkında daha fazla bilgi bekleyen hayranlar için ekstra bir heyecan kaynağı oldu.


Yosuke Saito, Yoko Taro ve Keiichi Okabe'nin bir araya geldiği bu yeni proje, oyun dünyasında büyük bir beklenti yaratıyor. Gelecek aylarda daha fazla bilgi paylaşılması beklenen bu proje hakkında gözler Square Enix'in üzerinde olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2024 03:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Nier Oyunu Geliştiriliyor Olabilir
İlginizi Çekebilir