Deadpool & Wolverine Test Gösterimleri Heyecan Verici

Tunay Şahin 15.05.2024 - 13:17
Deadpool & Wolverine test gösterimlerinden olumlu tepkiler aldı. Yönetmen Shawn Levy'nin açıklamaları ve filmin detayları için makalemize göz atın.

Deadpool & Wolverine filmi için gerçekleştirilen test gösterimlerine verilen ilk tepkiler internet üzerinde yayılmaya başladı. Temmuz sonu hızla yaklaşırken, 2024'ün tek Marvel Sinematik Evreni (MCU) filmi olan Deadpool & Wolverine, izleyicilere bol kahkaha ve R dereceli heyecan sunmayı vaat ediyor.

Deadpool & Wolverine Test Gösterimleri Heyecan Verici Tepkiler Aldı

The Hot Mic podcast'inin yardımcı sunucusu Jeff Sneider, Deadpool & Wolverine için yapılan test gösteriminden gelen tepkileri paylaştı ve filmin "gerçekten iyi" olduğunu belirtti. Sneider, "Bu benim küçük Marvel güncellemem gibi: Deadpool gerçekten çok iyi geldi" dedi.

Deadpool & Wolverine Test Gösterimleri Heyecan Verici

Marvel Stüdyoları, yaklaşan filmleri için sık sık test gösterimleri düzenler, ancak bunlar genellikle yalnızca Marvel çalışanları ve şirketle ilişkili kişiler için yapılır. Birçok test gösterimi halka açık olsa da, Marvel'ın test gösterimleri genellikle gizli tutulur.

Bu ön gösterim tepkileri hayranları heyecanlandırmaya yetmediyse, yönetmen Shawn Levy'nin The Associated Press'e yaptığı açıklamalar daha da büyük bir merak uyandırdı. Levy, Deadpool & Wolverine'in 80'lerin klasik "iki elli hikayeleri"ne benzediğini belirtti. Uçaklar, Trenler ve Otomobiller gibi filmlerle kıyaslanan bu hikayede, iki başrolün bir arada olduğu ama tam olarak anlaşamadıkları bir senaryo var. Levy, "Bu gerçekten ilginç bir ikili. Birbirleriyle büyük bir çatışma için yaratılmışlar çünkü bireysel olarak çok farklılar. Ama bu çok ilginç bir hikaye yaratıyor" dedi.

Levy ayrıca Deadpool & Wolverine'in amacının izleyiciyi memnun etmek olduğunu vurguladı ve hayranları çok eğlenceli bir yolculuğun beklediğini belirtti. "Film izleyicileri memnun etmek için tasarlandı. Bence (onları) çok eğlenceli bir yolculuk bekliyor" şeklinde açıkladı.

İlginizi Çekebilir: Deadpool & Wolverine TV Reklamı Yayınlandı

Deadpool 3 İçin Yüksek Beklentiler

Deadpool & Wolverine'in sinemalarda gösterime girmesine üç aydan az bir süre kalmışken, şimdiden büyük bir heyecanla beklemeye başladık. Wade Wilson ile Logan'ın çoklu evren macerasında bir araya gelmesi ve çok sayıda sürpriz oyuncu kadrosuyla Deadpool 3, küresel izleyicilerle büyük bir başarı yakalamaya hazırlanıyor.

Film, Temmuz ayının sonunda vizyona girecek ve sinemalarda gösterime girmesinden sadece bir gün sonra, Marvel Stüdyoları Başkanı Kevin Feige, San Diego Comic-Con'un H Salonu'nda sahne alarak yaklaşmakta olan yeni MCU projeleriyle ilgili yeni ayrıntıları açıklayacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2024 07:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 23:20
Bunlara bir de Punisher ekle, Marvel'den Merhametsiz İntikamcılar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2024 03:18
Merakla bekliyoruz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deadpool & Wolverine Test Gösterimleri Heyecan Verici
İlginizi Çekebilir