Remedy'nin yeni oyunu Control'ün oynanış mekanikleri nasıl olacak

Ahmet Özçilingir 14.06.2018 - 10:32
Control nasıl görünüyor?

Sony PlayStataion'un E3 2018 sunumunda duyurulan Remdey'nin geliştirdiği yeni oyunu Control'den, yeni oynanış görüntülerinin yer aldığı bir video yayınlandı. Yayınlanan video ile Control'ün oynanış mekaniklerine göz atıyoruz.

Remedy'nin yeni oyunu Control'ün oynanış videosu yayınlandı

Oyuncuların gönlünde her zaman ayrı bir yeri olan Max Payne efsanesini yaratan Redemy'nin yapımcılığını üstlendiği Control, Sony'nin E3 2018 konferansından duyurulmuştu. Oyunun duyurusu ile birlikte kısa  bir oynanış videosuna da yer verilmişti. Yayınlanan videoda, oyunun ana mekaniğinin yine zamanı kontrolü olduğu göze çarpıyordu. Yani Remdey'nin adeta imzası haline gelen mekanik Control'ün de ana oynanış mekaniği diyebiliriz. Zamanı kontrol edebilen bir kadın karakter ile düşmanları duvardan duvara hallaç pamuğu gibi fırlatabileceğimiz Control'den daha uzun yeni bir oynanış videosu geldi. Yayınlanan oynanış videosuna bakılırsa  ana karakterimizin oldukça etkili bir doğa üstü gücü bulunuyor. Star Wars filmlerinden aşina olduğumuz "güç" kullanımına benzer bir şekilde ana karakterimizi eşyaları tek bir hamle ile yerinden kaldırıp düşmanının üzerine fırlatabiliyor ve zamanı durdurup adeta Matrix'teki Neo gibi mermilerden kaçabiliyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 05:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2018 20:26
Yılın ÇÖPü ödülü şimdiden aldı benden. Arkadaş madem zaman takıntınız var quantum break ı boyala cilala ps4 için çıkart gitsin. Emeklerine yazık.
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2018 14:32
Dostum videoyu izlemiş isen olayın zaman kontrolü ile alakalı olmadığını anlarsın. Sitede ikide bir zaman kontrolü yazıyorlar. Aslında telekinezi var. Eşyaları sağdan sola fırlatmak ne zaman zaman kontrolü oldu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.06.2018 12:00
Quantum Break e çok benziyor acaba devamı mı ya da aynı evrende mi geçiyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Remedy'nin yeni oyunu Control'ün oynanış mekanikleri nasıl ?
İlginizi Çekebilir