Remedy imzalı Control için hikaye videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 30.07.2019 - 10:17
Oyunun çıkışına az kaldı

Geçtiğimiz günlerde Gold olduğu, yani yapımının tamamlandığı açıklanan Control için bu sefer de hikaye odaklı bir video yayınlandı. Oyun dünyasının sevilen firmalarından biri olan Remedy imzasını taşıyan oyunun hikayesi tabi ki biraz karmaşık olacak.

Remedy imzalı Control için hikaye videosu yayınlandı

Control'de Jesse Fadens isimli bir karakteri kontrol ediyoruz. Jesse doğa üstü olaylar ile ilgilenen Bureau biriminden biri olarak karşımıza çıkacak ve Control dünyasındaki gizemleri araştırmaya başlayacak. Hikayenin ilk evresi de bu fokus üzerine konumlandırılmış bir şekilde karşımıza çıkacak. Tabi aldığı cevaplar onu yeni sorulara sürükleyeceği gibi oyunun aksiyon dozajını da arttıracağa benziyor. Ayrıca oyun boyunca yan görevler ve birçok gizemin de oyun alanına dağıtıldığı belirtilmiş.

Doğa üstü olaylara odaklanan oyunun savaş sistemi de doğal olarak bu şekilde işliyor. Biz de Merlin'in Kazanı olarak katıldığımız E3 fuarında oyunu deneyimleme şansına erişmiş ve oynanış detaylarını sizlerle paylaşmıştık. 27 Ağustos'da çıkacak olan Control'ün hikaye odaklı yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 18:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Remedy imzalı Control için hikaye videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir