Red Dead Online’da etkinlik haftası

Burak Oruç 20.02.2020 - 11:06
Red Dead Online'de etkinlik haftası başladı. Etkinlik kapsamında oyunculara, bonus deneyim puanları ve ve çeşitli fırsatlar sunuluyor.

Red Dead Online, yeni güncellmesinden sonra ilk XP etkinliğine kavuştu. 24 Şubat’a kadar sürecek olan etkinlik, çeşitli bonuslar ve fırsatları beraberinde getiriyor. Tüm “Showdown” modlarında, %50 ekstra deneyim puanı veriliyor. Red Dead Online’de sunulan vahşi batıda, oyuncular çeşitli rollere bürünebiliyor. Şu anda; Trader, Moonshiner, Collector ve Bounty Hunter olmak üzere dört farklı rol bulunmakta. Bu hafta Red Dead Online'de etkinlik kapsamında kelle avcılarına özel bir yer ayırmış.

Red Dead Online’de, genel deneyim seviyesi dışında, büründüğünüz rol kapsamında ayrı bir seviye sistemi bulunuyor. Red Dead Online’de bu hafta, etkinlik kapsamında “Bounty Hunter” görevlerine ekstra %50 rol deneyimi puanı veriliyor. Etkinlik kapsamında, “Bounty Hunter” rolüne özel bazı eşyalarda indirim var.

Ayrıca PlayStation Plus üyelerine özel, 3 adet Moonshiner rolü için ve 3 adet Trader rolü için stok yenileme hakkı ücretsiz olarak sunuluyor. Trader ve Moonshiner rolleri, ticari bir girişim şeklinde işliyor. Bu rollerde ürettiğiniz ürünleri satıyorsunuz. Doğal olarak bir hammadde stoğuna ihtiyaç duyuluyor. Normalde bu hammaddeleri oyun içi görevler ile temin ediyorsunz. Ancak bu bahsettiğimiz stok yenileme hakları ile, hiçbir zahmete girmeden hammadde temin edebilirsiniz.

Oyunculara sunulan bir başka avantaj daha var. Eğer Twitch Prime abonesi iseniz, “Collector’s Bag“ ve “Polished Copper Moonshine Still” ürünlerine ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

Red Dead Online’de etkinlik haftası

Red Dead Online’de etkinlik ve yeni güncelleme

Red Dead Online’de süren etkinlik haftası dışında yeni bir gelişme daha var. Red Dead Online’de yeterince hayvan bulunmadığı yönünde oyuncuların çokça şikayeti oluyordu. Red Dead Online’de, harita üzerinde aynı anda birçok oyuncu bulunuyor. Oyuncular da çeşitli sebeplerlerle birçok hayvanı avlıyor. Dolayısıyla oyunun çok oyunculu modunda, hikaye modunda olduğundan çok daha fazla hayvana harita üzerinde yer verilmesi gerekiyor. Ancak hikaye modundan daha fazla olmasını bırakın, hikaye modundaki kadar bile hayvana rastlanmıyordu. Bunun sebebi muhtemelen performans ile ilgili sorunlardır.

Oyuna geçtiğimiz dönemlerde eklenen rollerden özellikle bir tanesi (Trader), direkt olarak hayvan avlamaya odaklanıyor. Dolayısıyla bu yeni görevler ile birlikte hayvanlara olan talep daha da artınca bu sorun daha fazla gündeme gelmeye başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir güncelleme ile bu problem çözülmüş gibi gözüküyor. Birçok kullanıcı sosyal medyalardan yaptıkları paylaşımlar ile sorunun çözüldüğünü ifade ediyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 15:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2020 02:22
Ps4 ve pc birbiriyle baglanirmi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Red Dead Online’da etkinlik haftası
İlginizi Çekebilir