RAIDOU Remastered Tüm Platformlara Geliyor

Muhammed Kayan 28.03.2025 - 18:33
ATLUS, RAIDOU Remastered: The Mystery of the Soulless Army’i PS5, Xbox Series, PS4, Switch ve PC için duyurdu. Oyun 19 Haziran'da çıkacak.

ATLUS, sevilen oyunlarından biri olan RAIDOU Remastered: The Mystery of the Soulless Army’nin yenilenmiş versiyonunu duyurdu. Oyunun hem görsel hem de oynanış açısından büyük iyileştirmelerle geri döneceği açıklandı. PS5, Xbox Series, PS4, Switch ve PC (Steam) platformlarında 19 Haziran’da çıkış yapacak olan oyun, nostaljik bir deneyim sunmayı hedefliyor. Standart sürümü 49.99 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak, dijital deluxe sürümü ise 64.99 dolara ön siparişe açıldı.

RAIDOU Remastered: The Mystery of the Soulless Army’nin Yenilikleri

Bu remaster versiyonu, orijinal oyunun hayranlarına tanıdık bir atmosfer sunarken modern oyuncular için yenilikçi özellikler içeriyor. Görsel ve ses iyileştirmelerinin yanı sıra, tamamen yenilenen bir dövüş sistemi, genişletilmiş 3D ortamlar ve yepyeni bir kullanıcı arayüzüyle oyun, hem eski hem de yeni oyuncuları etkilemeyi hedefliyor. Ayrıca, oyunun tamamı artık tam seslendirmeye sahip olacak.

Dijital deluxe sürüm, oyuna ekstra içerikler ekliyor. Bu içerikler arasında “Kuzunoha Village Trainings” adında deneyim ve oyun içi para kazandıran denemeler, “Demons of the Aril Rift” ile özel ödüller kazandıran savaşlar ve Shin Megami Tensei serisinden popüler iblislerin yer aldığı “Guest Demons Pack” bulunuyor. Ayrıca, özel yetenekler kazandıran kitaplar ve dövüşlerde yardımcı olacak eşyalar içeren “Survival Pack” de bu pakete dahil.

Oyun, 1930’ların Tokyo’sunda, Taisho döneminde geçiyor ve oyunculara hem gerçek dünyada hem de şeytanlarla dolu karanlık bir boyutta macera vaat ediyor. Oyuncular, dedektif Raidou Kuzunoha XIV’ü kontrol ederek kayıp bir mirasçının peşine düşecek ve bu süreçte hem şehirde hem de doğaüstü bir dünyada gizemleri çözmeye çalışacak.

RAIDOU Remastered: The Mystery of the Soulless Army, hem nostaljik bir RPG deneyimi arayanlar hem de yeni bir macera keşfetmek isteyen oyuncular için heyecan verici bir seçenek olarak öne çıkıyor. 19 Haziran’da yayınlanacak olan bu oyun, şimdiden yılın en çok beklenen remaster projelerinden biri olarak görülüyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 1.04.2025 05:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2025 19:19
ATLUS oyunlarının en büyük sorunu hepsinde aynı yaratıkları kullanmaları. Depodaki assetleri her oyuna basıyorlar.
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2025 21:50
Her oyuna aynı yaratığı basmıyorlar hepsi aynı evrende geçen oyunlar. Shin megami tensei evreni, personası da aynı, devil summoner'i de, devil survivor'u da, hepsi farklı zaman dilimlerinde geçen shin megami tensei oyunları.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2025 21:48
Ps2 oyununa 50 dolar istemek. Aklımı kaçıracağım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
RAIDOU Remastered Tüm Platformlara Geliyor
İlginizi Çekebilir