Pubg'nin Sanhok haritasına aksiyonu bol bir çıkış videosu geldi

Ersin Kılıç 21.06.2018 - 16:17
Sanhok haritası yarın açılıyor!

Playerunknown's Battlegrounds ya da kısaltılmış adı ile PUBG'nin merakla beklenen yeni haritası Sanhok için artık sona gelindi. Özellikle Fortnite karşısında kan kaybetmeye devam eden oyun için farklı adımlar da atılmaya devam ediyor. İşte bu adımlardan belki de en önemlisi uzun süredir geliştirilen Sanhok haritasıydı. Daha önce test sunucularında oyuncuların karşısına çıkan Sanhok haritası tamamlandı ve çıkış tarihine de kavuştu.

PUBG'nin yeni haritası Sanhok, yarın oyuna ekleniyor

İşte oyunun yapım ekibi, PUBG'ye eklenecek bu yeni harita için aksiyonu bol bir tanıtım videosu yayınladı. Tanıtım videosunda yeni haritada bizi bekleyen birçok yeniliğin yanı sıra oyuna eklenecek olan yeni araca dahi yer verilmiş. Ayrıca kurgu anlamında da videonun oldukça başarılı olduğunu kabul etmek gerekiyor. Bir an başka bir oyun videosu izliyorum sandım, o derece.

Playerunknown's Battlegrounds'un diğer haritalarına oranla daha küçük olan Sanhok haritası, ormanlarla ve nehirlerle sarılı olacak ve bu nehirlerde bot kullanmak da mümkün olacak. Adayı bölen bu nehirlerin üzerinde kullanacağımız botlarla bölge değiştirmek de nispeten kolay olacak. Yeni harita Sanhok'da hava şartları da değişebilecek. Sanhok haritası yarın, yani 22 Haziran'da oyuna ekleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 02:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pubg'nin yeni haritası için aksiyonu bol bir video geldi
İlginizi Çekebilir