PUBG'nin çapraz platform desteği bugün başladı

Furkan Güler 2.10.2019 - 15:27
Konsol oyuncularına güzel haber.

Geçtiğimiz aylarda dördüncü sezonu başlayan PUBG için geliştiriciler heyecan verici bir duyuru yapmıştı. Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında bulunan oyun için yapımcılar, çapraz platform desteğinin geleceğini açıklamıştı. Ekim ayının ilk haftasında bu desteği getireceğini belirten PUBG Corp ekibi, bugün itibariyle PS4 ve Xbox One sahibi oyuncuların bir arada oynamasına imkan sağlamaya başladı. 4.3 yamasından sonra oyuna bu özellik, daha öncesinde test sunucularında test ediliyor.

PUBG'nin çapraz platform desteği bugün başladı

Bundan sonra daha büyük bir oyuncu havuzunun kilidini açacak olan Cross Network Play (geliştiricilerin sisteme verdiği isim) konsol oyuncuları için daha kısa bekleme süreleri sağlayacak ve daha birleşik bir PUBG deneyimi sunacak. Diğer bir yandan bu güncellemeyle birlikte oyuna DBS isimli bir pompalı tüfek de eklendi. Normal pompalı tüfek mermisi kullanan DBS, sadece airdrop kutularından çıkıyor. Oyunun en güçlü pompalı tüfeği olan DBS, heyecanın tavan yaptığı dar çemberli kısımlarda çok canlar yakacaktır.

PC ve mobil platformda milyonlarca oyuncuya sahip olan PUBG, bakalım ilerleyen dönemlerde daha ne gibi güncellemeler alacak?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.10.2019 08:01
Ben anlamadım mouse,klavye vs controller mı????
E sileyim ben oyunu konsoldan
Kalan Karakter: 300 Gönder
taylanz
taylanz 3.10.2019 04:15
konsollar ve pc'ler beraber oynasa ya.
bari adam vurma sayım artsın
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG'nin çapraz platform desteği bugün başladı
İlginizi Çekebilir