PUBG Mobile dizi oldu: İlk bölümü Youtube'da yayınlandı

Ahmet Özçilingir 25.12.2019 - 10:56
'Dosti Ka Naya Maidan' adlı dizinin ilk bölümü yayınlandı

Pubg Mobile dizisi ilk bölümüyle Youtube'daki yerini aldı. Son yılların en popüler oyunlarından olan PUBG Mobile dizi oldu. 'Dosti Ka Naya Maidan' adlı dizinin ilk bölümü Youtube'da yayınlandı. 'Squad Ki Synergy', adındaki ilk bölüm PUBG Mobile Hindistan resmi kanalından paylaşıldı. 32 Dakika süren dizinin ilk bölüme aşağıdan göz atabilirsiniz.

PUBG Mobile dizi oldu: İlk bölümü Youtube'da yayınlandı

Pubg Mobile'ın Hindistan'da oldukça büyük bir popülariteye sahip olduğu su götürmez bir gerçek. Hindistan en fazla Pubg Mobile oynanan ülkelerin başında geliyor. Oyuna olan ilgi her geçen gün artarken gelen dizi hamlesi oyunun ülkedeki popülerliğini daha da arttıracak gibi görünüyor. Pubg Mobile'un 5 bölümlük dizisinde gerçek hayatın içinden arkadaşlıklar, kariyer oyun tutkusu gibi konular işleniyor. 

Dosti Ka Naya Maidan'ın oyuncu kadrosunda Badri Chavan, Ranjan Raj, Chinmay Chandraunshuh, Alam Khan ve Arnav Bhasin yer alıyor. Ayrıca PUBG Mobil yayıncıları Rawknee ve Kronten de dizide rol alıyor. Gençlerin oyundaki ilk günlerinden itibaren yolculuklarını konu alan dizinin 'Squad Ki Synergy' (Takım Sinerjisi) adlı ilk bölümü, PUBG Mobile Hindistan resmi YouTube kanalında paylaşıldı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 03:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.12.2019 12:02
Aga bunu Türkler yapsalardı linç yerlerdi adamlar yapmış haber yapıyoruz. Çok ilginç milletiz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG Mobile dizi oldu: İlk bölümü Youtube'da yayınlandı
İlginizi Çekebilir