PS4 ve Xbox One sahipleri PUBG'yi beraber oynayabilecek

Ersin Kılıç 20.08.2019 - 10:36
Oyunun konsol sürümüne Cross Play desteği geliyor

Sezon 4 ile birlikte toparlama evresine giren ve oyuncularını kazanmaya başlayan PUBG için bugün önemli bir duyuru geldi ve oyunun Cross Play desteğine kavuştuğu açıklandı. Konsol sürümünde geçerli olan bu Cross Play desteği sayesinde oyunun Playstation 4 ve Xbox One sürümüne sahip olan oyuncular, Ekim ayı itibariyle PUBG'yi birlikte oynayabilecekler. Firmanın konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde;

PUBG'nin PS4 ve Xbox One sürümüne Cross Play desteği geliyor

PUBG Corporation yaptığı bir duyuru ile, Cross Network Play'in PlayStation4 bilgisayar eğlence sistemi ve Xbox One üzerindeki PLAYERUNKNOWN’UN BATTLEGROUNDS’una (PUBG) eklendiğini açıkladı. Daha büyük bir oyuncu havuzunun kilidini açacak olan Cross Network Play konsol oyuncuları için daha kısa bekleme süreleri sağlayacak ve daha birleşik bir PUBG deneyimi yaratacaktır. Cross Network Play öncelikle Eylül ayının sonunda açık test sunucusunda yayınlanacak ardından ekim ayının başındaki esas sunucuda başlatılacak.

Cross Network Play'e ek olarak, PUBG Corporation daha hızlı konsol güncellemeleriyle bütünsel bir deneyim oluşturma yolunda bir adım daha atıyor. Konsol oyuncuları artık PC versiyonu çıktıktan sonraki iki hafta içinde güncellemelere kavuşarak her zamankinden daha erken bir zamanda içeriğe dalabilecekler. Konsol için 27 Ağustos'ta yayımlanacak PUBG SEASON 4 ile başlayacak bu yenilik ile oyundaki tüm güncellemeler bütün platformlarla eşit hale gelecek. tüm oyun içeriği tüm platformlarda yakalanacak ve hizalanacak. Sonraki tüm konsol güncellemeleri PC’de yayınlanmasından iki hafta sonra sunulacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2019 15:51
ab, xbox'da official klavye mouse destei yok mu ? ps cileri mahvederler
Kalan Karakter: 300 Gönder
PS4 ve Xbox One sahipleri PUBG'yi beraber oynayabilecek
İlginizi Çekebilir