PlayStation'ın UEFA Reklamında Yıldızlar Geçidi

Murat Olcan 24.10.2023 - 18:27
UEFA Şampiyonlar Ligi futbol maçına katılan birkaç PlayStation karakterini gösteren yeni bir PlayStation reklamı yayınlandı.

Uzun yıllardır UEFA Şampiyonlar Ligi ile özdeşleşen PlayStation, Avrupa'nın seçkin kulüplerinin futbol müsabakalarını izleyen herkes, bir şekilde Sony'nin afişlerini ya da saha içi reklamlarını görmüştür. Platform sahibi, prestijli etkinlikle yaptığı işbirliğinin bir parçası olarak, markanın en büyük yıldızlarından bazılarını aksiyona dahil ederken gösteren göz alıcı yeni bir tanıtım filmi hazırladı.

Olağanüstü Drama başlıklı reklamda God of War serisinden Kratos ve Atreus, The Last of Us'tan Joel ve Ellie, Spider-Man 2'den Peter Parker ve Miles Morales ile Astro Bot yer alıyor.

PS5 ve PS4'ün En Büyük Yıldızları Gösterişli UEFA Şampiyonlar Ligi İçin Bir Araya Geliyor

Reklamın açıklamasında "The Last of Us'tan Ellie ve Joel, maç topunu başlama vuruşuna yetiştirmek için tünelde yarışıyor. Astro, hakemin yazı tura atışını almak için orta çembere doğru ilerliyor. God of War'dan Kratos ve Atreus, Gjallarhorn'un güçlü darbesiyle taraftarları yönlendiriyor. Marvel's Spider-Man 2'nin Örümcek Adamları Peter Parker ve Miles Morales, Marvel's New York'ta bir maçın karar anı sırasında jumbotronu (dev ekran) kurtarmaya geliyor" deniyor.

Genel olarak oldukça eğlenceli olan reklam filmi, Sony'nin bazı karakterlerinin son birkaç yılda ne kadar tanınır hale geldiğini vurguluyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 09:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2023 12:26
Güzel reklam olmuş, yakışmış
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation'ın UEFA Reklamında Yıldızlar Geçidi
İlginizi Çekebilir