Overwatch'un Halloween Terror etkinliğinin tarihi açıklandı

Furkan Güler 2.10.2018 - 10:26
Eski kostümler tekrar satışa çıkacak.

Kahraman tabanlı FPS oyunları arasında en çok tercih edilen yapım olmayı başaran Overwatch, gün geçtikçe kitlesini büyütmeye devam ediyor. İlk çıktığı günlere nazaran şu anda daha az bir oyuncu kitlesine hitap etse de, başarılı yapım artık kendi çekirdek kitlesini oluşturmayı başardı. Bu kitleyi korumak için düzenlenen etkinliklerin arasına bir yenisi daha gerçekleşecek. Geçtiğimiz sene yapılan Halloween Terror 2018 etkinliğini yeniden gerçekleştiren Blizzard yetkilileri, bu sene eski özel kostümleri ve diğer kozmetik eşyaları yeniden satışa çıkartmanın yanında bu seneye özel yeni kostümleri de oyuncularına sunacak.

Overwatch'a yeni etkinlik geliyor

Oyunun sevilen karakteri Junkrat'ı başrole koyan geliştiriciler, karakterin en çok sevilen kostümü Dr. Junkenstein'ı tekrar satacak. Etkinliğe özel olarak normal lootboxlardan farklı Cadılar Bayramı temalı lootboxlarını da oyunculara sunacağını tahmin ettiğimiz Blizzard, bakalım Blizzcon fuarında Overwatch için neler gösterecek?

Sombra karakterine özel olarak tasarlanan Blizzcon Virtual Ticket kostümü, şimdiden biletlerin yüz binlerce kez satılmasına yol açtı. Son olarak Blizzcon etkinliğinde oyunun yeni karakterinin de tanıtılması bekleniyor. Etkinlik 9 Ekim tarihinde başlayıp, 31 Ekim tarihinde sona erecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 21:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.10.2018 03:57
Yeni oyun modu gelsin artık hep aynı oldu canım OW’ım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch'un Halloween Terror etkinliğinin tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir