Overwatch 2 çıktığında ilk oyunun yerine geçecek

Alparslan Gürlek 23.06.2022 - 14:55
Blizzard geliştiricileri Reddit platformunda düzenlediği bir soru cevap etkinliğinde, Overwatch 2'nin çıktıktan sonra ilk oyunun yerine geçeceğini onayladı.

Overwatch 2 geliştiricisi Blizzard, geçtiğimiz günlerde oyun topluluğuyla Reddit üzerinde bir soru cevap etkinliği düzenledi. Oyunculardan birisinin "Overwatch 2 çıktığında ilk oyuna ne olacak?" sorusuna net bir yanıt geldi. Bu yanıtla, Blizzard devam oyunu çıktığında ilk oyunun ortalıktan kaybolacağını da duyurmuş oldu.

Overwatch 2 çıktığında ilk oyun tarih olacak

Overwatch 2, 4 Ekim tarihinde piyasaya sürüldüğünde ilk oyunun yerine geçecek. Yani ilk oyun Overwatch, tarihin tozlu sayfalarına karışacak. Reddit üzerinde yapılan bir soru cevap etkinliğinde Blizzard'ın ekibinden bir geliştirici bu durumu şöyle açıkladı:

"Bunun, oyuna gelen birçok yeni şeyin sadece başlangıcı olduğunu belirtmek için erken erişim terimini kullanıyoruz. Yeni kahramanlar, haritalar ve özelliklerle çıkacak, ancak sezonluk olarak -her 9 haftada bir- bunlardan daha fazlası gelecek... 

OW2 4 Ekim'de başladığında, mevcut oyunun yerini alacak."

Overwatch 2 çıktığında ilk oyunun yerine geçecek

Aslında Blizzard'ın bütün kaynakları yeni oyuna çevirmesi sürpriz olmadı. Mart ayının başlarında Blizzard, Overwatch 2'ye odaklandıklarını ve ilk oyunu biraz da gözden çıkardıklarını kabul etmişti. Bunu da göz önünde bulundurarak ikinci oyunun çıkışıyla birlikte ilk oyunun tarihin tozlu sayfalarına karışacak olması şaşırtıcı değil. Ayrıca oyunun kapalı betası yakın tarihte başlıyor. Buraya tıklayarak OW2 kapalı beta hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

İlgili Reddit gönderisi:

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 11:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.06.2022 14:55
o zaman adı niye 2? şu oyuna single player ekleyebilmek için 2. oyunu yaptılar. bebelere campaign.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch 2 çıktığında ilk oyunun yerine geçecek
İlginizi Çekebilir