ONE ile dövüşlerde yer almaya hazır olun

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
ONE ile dövüşlerde yer almaya hazır olun
Nokia N-Gage, yeni oyunu ONE ile üç boyutlu animasyon tekniğine dayalı dövüşlerle ilginç bir deneyim sunuyor. Usta savaş sanatçısı Tommy Carruthers'in hareketleri ile canlanan karakterler, teknikleri ve farklı stilleri ile yapımda yer alıyor.

Nokia Games Publishing tarafından yayımlanan ONE, farklı dövüş teknikleri ve stillerini karakterlere uyarlıyor. Yapımda Bluetooth desteğiyle oyuncuların birbirleri ile yarışıp N-Gage Arena'da puanlarını paylaşarak karşılaştırabileceği başa baş çok oyunculu bir deneyim yer alıyor. ONE için genellikle konsol oyunları ve filmlerde kullanılan aktörlerin hareketlerinin karakterlere uyarlanması tekniğinden yararlanıldı.

ONE oyuncuları New York'un karanlık sokaklarından Karayipler'in egzotik plajlarına kadar dünyanın çeşitli yerlerine götürüyor. Kaliteli 3D grafikler sayesinde oyuncular, savaşçıların kıyafetlerinin hareketlerini dahi görebiliyor. Yedi farklı yerde toplam 30 savaşçı ile karşılaşan oyuncular, online dünya sıralama sistemi ile en iyinin kim olduğunu görebiliyor.

ONE ile dövüşlerde yer almaya hazır olun
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 10:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
ONE ile dövüşlerde yer almaya hazır olun
İlginizi Çekebilir