Oddworld: Soulstorm PS4, PS5 ve PC için duyuruldu

Özgür Deveci 14.06.2020 - 22:05
Oddworld Inhabitants geliştirilen ve yayınlanacak olan 2.5D aksiyon macera oyunu Oddworld: Soulstorm PS4, PS5 ve PC için duyuruldu.

Oddworld: Soulstorm'da New 'N' Tasty'nin kaldığı yerden devam ediyoruz. Sony'nin PlayStation 5 konsolunu tanıttığı "Oyunların Geleceği" etkinliğinde duyurulan Oddworld: Soulstorm PS4, PS5 ve PC (Epic Games Store) için piyasaya çıkacak. Oyunun çıkış tarihi ise açıklanmadı.

Abe yaş, renk, cinsiyet, cinsel veya politik tercihe bakılmaksızın her insanın gerçek bir temsilidir. Abe, hayatına devam eden, etrafında neler olup bittiğini görmeyen ve değişim için başka seçeneği olmayan biriydi. Abe bir kahraman olmak istememiş olabilir ama daha büyük bir amaç onu muazzam bir belanın içine soktu. Abe gibi, neredeyse imkansız olasılıkların üstesinden gelmek zorunda olan biri umut sembolü olabilir ve etrafındaki dünyayı potansiyel olarak değiştirebilir. Belki de bu sizsinizdir.

Oddworld: Soulstorm PS4, PS5 ve PC için duyuruldu

Oddworld geri döndü!

Oyunun fragmanı bize etkileyici sinematik görsellerin yanı sıra yenilenmiş ancak tanıdık bir oyun gösteriyor. Serinin devam oyunu olarak duyurulan yapım içerisinde platform ve rol yapma ögeleri içeriyor. Lider panoları, başarımlar, kupalar, karakterler için ilerleme sistemleri ve daha fazlasının yer alacağı oyun yeni nesil aksiyon macera platform oyuncularına hitap ediyor.

•  Abe'nin dehşet verici yeni bir makineyle korkunç savaşına tanık olun

•  Yeni bir hikaye - orijinal hikayemizden ilham alınan eksiksiz bir hikaye anlatısı

•  Oddworld için yeni bir çığır açmayı hedefleyen büyük bir görsel ve sinematik sıçrama

•  Akıllı yeni mekanikler ve son derece patlayıcı tuhaf yeni cihazlar

•  Dengesiz bir toplumun destansı öyküsünü anlatan karanlık bir hikaye

Bu arada oyunun PlayStation 5 için yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Sony’nin PlayStation 5 konsolunu tanıttığı etkinlikte Oddworld: Soulstorm dışında daha birçok oyun duyuruldu. Aralarında bizi şaşırtan oyunlar olduğu kadar, heyecanladığımız ve ağzımızı açık bırakan oyunlarda oldu. Buna ek olarak PlayStation 5 için duyurulan diğer oyunları merak ediyorsanız buradan bakabilirsiniz.

Oddworld: Soulstorm'un çıkış tarihi açıklanmadı. Ancak tüm platformlarda eş zamanlı olarak yayınlanacağı belirtildi. Son olarak siz bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Kimler bu oyunu merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.06.2020 23:14
ilk ps 1 de oynamıştım efsaneydi ps 4 te duruyor halen ara ara oynarım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.06.2020 10:37
Abe kaynana, gel artık bea
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.06.2020 00:35
Ergenler bilmez bu oyunu ps1'oynayanların bile hepsi bilmez... ama grafik anlamında ps5 dnanimsal olarak bizleri hayal kırıklığına uğrattığı için oyunlarında bi önemi yok last of us 3 bile gelse oda yine anime çizgi film karakterlerle sergilenicek sony ve series X hayal kırıklığına uğrattı,,,
MK Okuru
MK Okuru 15.06.2020 10:29
napsınlar hacı 600dolarlık aletin içine sli 2080ti mı koysalardı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 15.06.2020 10:25
denemeye deger gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oddworld: Soulstorm PS4, PS5 ve PC için duyuruldu
İlginizi Çekebilir