Sektörün en büyüklerinden biri olan Nintendo, telefon kılıfı üretecek

Ersin Kılıç 8.01.2018 - 10:32
Firma yeni arayışlar içerisinde

Nintendo oyun dünyasının en başarılı firmalarından birisi. Bu başarısının en büyük nedenlerinden biri de  firmanın büyük bir kitleyi başarılı bir şekilde bir arada tutması. Özellikle Zelda, Mario, Metroid ve Pokemon gibi seriler sadece Japonya'da değil tüm dünyada büyük bir merak ve talebe sahip. Hal böyle olunca Nintendo da amiibo'lar dışında figür ve farklı yan ürünlerle de bu kitleyi yakalamayı başarıyor.

Nintendo telefon kılıfı satacak

İşte firma bu bağlamda çıkaracağı yeni ürünlerin de tanıtımını gerçekleştirmiş. Nisan ayında Japonya'da çıkacak olan Nintendo lisanslı cep telefonu kılıfları duyuruldu. Şu anda sadece iPhone modelleri için duyurulan bu kılıflara baktığımızda Animal Crossing, The Splatoon ve Legend of Zelda temalarını görüyoruz.

Tabi işin içerisinde Nintendo olunca kılıfların fiyatı da biraz tuzlu. Plastik kılıflar 23$ fiyat etiketine sahipken kapaklı kılıfların ise 40$ fiyat etiketi ile raflarda yer alacağı belirtilmiş. Bu tarz ürünlerde genelde fiyat konusunda taviz vermeyen Nintendo yine benzer bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bu ürünlerin batıya gelip gelmeyeceği ise şimdilik belli değil.

Nintendo telefon kılıfı işine girdi

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2018 19:24
Çok güzel ama fiyat konusunda biraz indirim yapması şart.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo telefon kılıfı işine girdi
İlginizi Çekebilir