Ms. Marvel'ın audition kaseti sızdırıldı

Furkan Güler 14.11.2019 - 12:35
Captain olarak tabir edilen kişi kim?

Disney + ile birlikte yepyeni bir döneme giren Marvel, dizilerini ve filmlerini artık tek bir platformda yayınlayacak. Marvel sinematik evreninin ardından dizilerle Disney'in yeni platformunda boy gösterecek olan yapımcılar, geçtiğimiz günlerde She Hulk, Ms Marvel ve Moon Knight serilerini duyurmuştu. Şimdi ise Disney + plaformunda yayınlanacak olan Ms Marvel dizisinden audition kaseti sızdırıldı. Kamala Khan isimli karakteri konu alacak olan seride ilginç olaylar yaşanacaktır. Diğer bir yandan videoda dikkat çeken başka bir detay ise ana karakterin Captain isimli kişiden bahsetmedi oldu. Captain olarak tabir edilen kişinin Captain America yerine Captain Marvel olacağı tahmin ediliyor. MCU ile bağlantılı olacak açıklanan Ms Marvel dizisinde filmlerden alıntılar da görebiliriz.

Ms. Marvel dizisinden audition kaseti sızdırıldı

Tüm bunların yanı sıra Captain Marvel'ın ve Ms Marvel'ın nasıl şekilde irtibata geçtiği de merak ediliyor. Diğer bir yandan Kamala'nın hikayesinde New Avengers'ı da görebiliriz. Orijinal Avengers kadrosunun dağılmasıyla birlikte ortaya çıkan New Avengers hikayesine Spider Man'in öncülük edeceği tahmin edilmekte.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 02:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.11.2019 14:07
Kaptan Marvel zaten Ms.Marvel ın büyük hayranı olarak geçiyor marvel da. Yani buna niye bu kadar şaşırdınız ki.? Hatta Avengers Assemble çizgi animasyonunda bu anlatılmıştı.
MK Okuru
MK Okuru 15.11.2019 15:46
sırası yalnış yazmışsın ...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.11.2019 19:49
Furkan sanki kim olduğunu bilmiyorsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ms. Marvel'ın audition kaseti sızdırıldı
İlginizi Çekebilir