Ms. Marvel'ın 2. Sezonu

Tunay Şahin 13.09.2023 - 16:46
Ms. Marvel'ın yönetmenleri Adil El Arbi ve Bilall Fallah'a göre Ms. Marvel'ın 2. Sezonu, The Marvels filminin sonucuna göre şekillenecek.

Ms. Marvel'ın yönetmenleri Adil El Arbi ve Bilall Fallah, The Playlist'e verdikleri röportajda, ikinci sezonun çıkışının Marvel Sinematik Evreni’ndeki The Marvels filminin sonuçlarına bağlı olabileceği sinyalini verdiler. Yönetmen ikilisi, Marvel Studios'un The Marvels filminin sonuçlarını Ms. Marvel'ın 2. sezonunu başlatmadan önce değerlendireceğini belirtti.

Ms. Marvel'ın 2. Sezonu İçin Henüz Fragman Yok

El Arbi, "The Marvels filmini merakla bekliyoruz. Onun sonuçları, projenin nasıl ilerleyeceği konusundaki yolu gösterecek," dedi. "Diziye dair fragmanları görmek, özellikle Iman Vellani'nin olağanüstü performansına şahit olmak beni oldukça heyecanlandırıyor."

Iman Vellani ve MCU'daki Rolü

Genç yetenek Iman Vellani, Disney+'ta yayınlanan Ms. Marvel dizisinde Kamala Khan karakteriyle ilk oyunculuk deneyimine imza attı. Bu etkileyici gençlik dizisinde, Kamala, büyük büyükannesi tarafından bırakılan esrarengiz sihirli bilezik sayesinde aniden süper güçlere kavuşan, Captain Marvel ve Avengers'ın büyük bir hayranı olarak karşımıza çıktı. Vellani, ilk sinema filmi olan The Marvels'ta Brie Larson’ın canlandırdığı Captain Marvel ve Teyonah Parris'in Monica Rambeau karakterleriyle beraber kamera karşısına geçecek.

Ms. Marvel'ın 2. Sezonu İçin Henüz Fragman Yok

The Marvels'ın konusu şu şekilde: "Carol Danvers, yani Captain Marvel, kimliğini kötücül Kree ırkından geri kazandı ve Yüce Zeka'ya karşı başarılı bir intikam aldı. Ancak bu, evrenin dengesinin bozulmasına neden oldu. Karşılaştığı bir görev, onu bir Kree devrimcisiyle ilişkilendirilmiş tuhaf bir solucan deliğine sürüklerken, Kamala Khan, yani Ms. Marvel'ın süper güçleri ve Carol'ın uzak kuzeni Monica Rambeau'yla yolları kesişiyor. Bu sıra dışı üçlü, Marvel'lar olarak anılan bir ekip oluşturmalı ve evreni kurtarmak için birlikte hareket etmeyi öğrenmelidir."

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 16:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ms. Marvel'ın 2. Sezonu
İlginizi Çekebilir