Mount and Blade: Bannerlord Xbox Series X için çıkabilir

Berat Darıcı 8.05.2020 - 10:29
Microsoft'un Inside Xbox etkinliği hakkında pek çok detay gün yüzüne çıkıyor. Mount and Blade: Bannerlord, Xbox Series X için çıkabilir.

Taleworlds Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan Mount and Blade: Bannerlord yakın tarihte Türkçe dil desteği ile beraber tüm dünyada erken erişim olarak çıkış yapmıştı. Microsoft, XSX için 13 adet yeni oyunu duyurdu. Xbox partnerleri başkanı Sarah Bond konuşması sırasında Mount and Blade: Bannerlord'u doğruladı. Yani en azından konuşmadan bu anlam çıkarıldı.

Bugün Microsoft, XSX için oyun geliştiren tüm yapımcıların ve ek olarak yayıncıların isimlerini paylaştı. İsimler arasında Taleworlds Entertainment'da bulunmakta. Bu kısım Mount and Blade: Bannerlord'un yeni nesil konsol için hazırlandığını kanıtlar nitelikte. Diğer taraftan Sarah Bond'un konuşması sırasında da arka tarafta Taleworlds'ün logosu bulunmaktaydı.

Mount and Blade: Bannerlord Xbox Series X için çıkabilir

Mount and Blade: Bannerlord Xbox Series X için ne zaman çıkacak?

Şu anda her iki şirketten de resmi bir açıklama yok. Eğer oyunun yeni nesil konsollar için geliştirilmesi söz konusuysa bile bunun ne zaman biteceği de bilinmiyor. Mount and Blade: Bannerlord erken erişim olarak çıkış yaptığından beri oyuncuların pek çok istediği ortaya çıktı. Taleworlds muhtemelen önceliği yeni nesil konsol için oyun yapmak yerine hali hazırda bulunan eksiklikleri gidermeye verecektir. Oyunun yeni nesil konsollar için çıkış yapacağına kesin gözüyle baksak yeridir. Fakat bunun zamanın 2022 yılına sarkması şimdilik çok daha olası gibi duruyor. TaleWorlds daha önce oyunlarını Xbox One ve PlayStation 4 içinde çıkarmıştı.

31 Mart 2020 tarihinde çıkış yapan ve 8 yıllık gelişim sürecinin ardından erken erişim olarak oyuncuların beğenisine sunulan Türkçe oyun Mount and Blade: Bannerlord şu anda oynanabilir durumda. Yorumlar genel olarak olumlu yönde. 88.000'den fazla incelemesi yapılan oyunun %88 kadarı olumlu olarak sonuçlanmış. 60 GB depolama alanı isteyen oyunun optimizasyon konusunda biraz daha yol alması gerekiyor.

Erken erişim sürecenin ne zaman biteceğine dair kesin bir bilgi ortada bulunmuyor. Fakat geliştirici ekip oyun çıktığından beri sürekli güncelleme yayınlama devam ediyor. Oyuna devamlı güncelleme gelmesi ise oyuncular tarafından takdir kazanmalarını sağlıyor. Mount and Blade: Bannerlord şu anda 149,99 TL karşılığında Steam üzerinden satılmakta.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 19:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2020 11:52
büyük hayal kırıklığı oldu,içi çok boş oyun...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2020 17:23
Daha oyunu yükleyemedim bile, her yeni update de oyun baştan yüklüyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2020 15:04
Bir senaryoyu oyunu tamamlasınlarda olabilir belki
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2020 11:35
Steam de 6 milyon dan fazla sattı satmaya devam da ediyorlar hiç acele etmezler konsolllar için.Önce oyunu adam etsinler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mount and Blade: Bannerlord Xbox Series X için çıkabilir
İlginizi Çekebilir