Mortal Kombat filminin senaristi, karakterler hakkında konuştu

Furkan Güler 1.08.2019 - 12:16
Kaç tane karakter göreceğiz?

Geçtiğimiz dönmelerde duyurulan yeni Mortal Kombat filmi hakkında ilgi çekici açıklamalar gelmeye devam ediyor. Filmin senaristi Greg Russo, karakterlerin filmde nasıl gözükeceğinden bahsetti. Mortal Kombat filmini Avengers'a benzeten Russo, tek sıkıntının karakterleri bir anda bir arada göstermenin zor olacağını açıkladı. Ellerinde MCU gibi imkanların olmadığını söyleyen senarist, Sonya veya Liu Kang'e özel film yapmanın saçma olduğunun altını çizdi. MCU kanadında Avengers tarzı büyük bir olayı anlatmadan önce yapımcılar, karakter filmleri sayesinde karakterleri izleyicilere tanıtıyor ve sonrasında ana senaryoya geçiş yapıyordu.

Mortal Kombat filminin senaristi, karakterler hakkında konuştu

Ancak Mortal Kombat filminde karakterleri, filmin senaryosuyla birlikte tanıyacağız. Bu durumunda senaristlere oldukça zorluk çıkartacağı kaçınılmaz bir gerçek. Mortal Kombat Annihilation'a da değinen senarist, filmde çok fazla karakter gösterildiğini ve bu karakterlerin hikayede karışıklığa neden olduğunu belirtti. Yeni Mortal Kombat filminde tanıdık yüzler göreceğimizi de söyleyen senarist, bakalım nasıl bir iş ortaya koyacak?

Diğer bir yandan filmde bol bol Fatality göreceğimiz de daha öncesinde açıklanmıştı. Umarız film beklentilerimizi karşılar.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 05:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2019 22:23
karakter sayısının 15 i geçeceğini sanmıyorum zorlasan 18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mortal Kombat filminin senaristi, karakterler hakkında konuştu
İlginizi Çekebilir