Modern Warfare 3 vs Battlefield 3 - Round 4

Murat Sağlam 22.06.2011 - 10:19
Hangisini seçeceksiniz?
Battlefield 3 mü tercih edilecek yoksa Modern Warfare 3 mü? Son dönemlerin en çok tartışılan konularından biri olan ve neredeyse devlet meselesi haline getirilen bu tartışma konusu iki oyun piyasaya sürülene dek sürecek gibi duruyor. Gamemarshal sitesinin hazırladığı bu karşılaştırma tablosu ile en iyi kararı sizler verebilirsiniz.

Modern Warfare 3 vs Battlefield 3 - Round 4

Resme tıklayarak büyük haline göz atabilirsiniz.
Gördüğünüz gibi, iki oyunun da birbirine üstünlük kurduğu noktalar var. Modern Warfare 3 eski bir grafik motoru kullandığından konsollarda 60fps ile çalışabilirken, Battlefield 3 daha stabil bir oynanış sunabilmek adına 30 fps ile konsollara sunulacak.

İki oyunun da fiyatları 60 dolar olarak görünüyor. Battlefield 3 Dedicated Server seçeneği sunarken, Modern Warfare 3'ün böyle bir seçeneği olup olmayacağı henüz netleşmedi. Daha önceki tecrübelerine dayanarak hareket ederse, mutlaka Dedicated Server desteği ile birlikte gelecektir diye tahmin ediliyor.

Artık karar sizin, yukarıdaki listeyi iyice inceleyip, buradan ekran görüntüsü karşılaştırmamıza gidebilirsiniz. Tercih yapacaklara şimdiden kolay gelsin zira iki oyunda bomba gibi geliyor demek yanlış olmayacak.
Yorumlar 102
MK Okuru
MK Okuru 10.10.2024 09:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Modern Warfare 3 vs Battlefield 3 - Round 4
İlginizi Çekebilir